*SuperMegaWinactie Gesloten* Verjaardagsvisite Dag Zeven: Twee boeken en Twee complete E-Book series van Uitgeverij Zomer & Keuning!

Whoohooo daar zijn we dan zoals beloofd met de winnaars van dag zeven van onze SuperMegaWinactie ter ere van ons vijfjarig bestaan. Jullie hebben weer massaal gereageerd en wat zijn we daar blij mee. Wij genieten volop van al die reacties! πŸ₯³πŸ“š

De Samenlezenisleukerds die de E-book series en de fysieke boeken van Uitgeverij Zomer & Keuning winnen zijn:

Corinne Bruinstroop – Happy in de Hofstad

Philine Callens – Liefde in Milaan

Aline van Wijnen – Flessenpost

Lianne Clappers – Grenzeloze liefde

Van harte gefeliciteerd en als je ons even viaΒ Samenlezenisleuker@gmail.comΒ je (adres)gegevens mailt dan regelen wij de rest en kun je lekker (on)geduldig onder de brievenbus gaan liggen of je mailbox checken!

Nogmaals een hele dikke dank aan  Uitgeverij Zomer & Keuning voor het mogelijk maken van deze meer dan gave actie! πŸ“šπŸ₯‚πŸ₯‚πŸ“š

—————————————————————————————————————————-

Samenlezenisleuker viert haar vijfde verjaardag en OMG wie hebben we daar? Vandaag krijgen we Uitgeverij Zomer & Keuning op visite met fantastische cadeaus whoohoooooo! πŸ“šπŸŽ‚πŸ°πŸ“š

Voor je verder leest, even voor het gemak want we houden van gemak: de blauwe linkjes zijn aanklikbaar dus maak daar vooral ook even gebruik van is het motto πŸ‘Œ

***Reageer in onze Facebookgroep Samenlezenisleuker onder deze actie welke van deze fysieke boeken of welke E-book serie jij graag wil winnen! Alleen in onze Facebookgroep reageren telt mee, gezellieeee πŸ₯³

***Niet verplicht maar wel tof toch? Like de uitgever even:

Facebookpagina Uitgeverij Zomer & Keuning

Hieronder nog even de achterflappen van deze geweldige boeken en een hΓ©le dikke dank voor deze pracht van een actie! Op woensdag 24 maart maken we de vier gelukkige winnaars bekend. Succes allemaal! πŸ“šπŸ€πŸ₯‚πŸ“š

Over Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers (Paperback):

Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers is het aangrijpende en waargebeurde verhaal over liefde tussen twee culturen.

Het verhaal begint in Blackpool, Engeland, begin jaren negentig. Julia beleeft een intens gelukkige tijd met haar man, de Iraanse zakenman Mohsen, en hun zoontje Omar. Haar nare jeugdjaren met een liefdeloze moeder heeft ze eindelijk achter zich gelaten. Maar dan komt haar schoonfamilie naar Engeland en verandert de idylle in een nachtmerrie. Als Mohsen op een dag samen met Omar verdwijnt, besluit ook Julia tot een drastische aanpak.

Kyra Rutgers (bekend van Buitenspel gezet) beschrijft in Grenzeloze liefde een zwarte bladzijde uit haar levensgeschiedenis zo eerlijk en aangrijpend op dat het niemand onberoerd zal laten.

Over Flessenpost van Chantal Claassen (Paperback):

Flessenpost is de romantische feelgoodroman van de Nederlandse debuutauteur Chantal Claassen, die zich afspeelt op het zomerse strand van Hoek van Holland.

Flessenpost van Chantal Claassen gaat over ChloΓ«. Na een mislukte relatie trekt ze tijdelijk in bij beste vriendin Babs. Nu ze weer alleen is, voelt ze het gemis van haar overleden ouders en broertje des te meer. Ook het feit dat de gezondheid van haar oma zo achteruitgaat, baart haar zorgen. Als ze op het strand van Hoek van Holland een fles in de zee gooit met een wens voor haar oma, ziet ze dat er bij Beachclub Esperanza personeel wordt gezocht. ChloΓ« aarzelt geen moment en solliciteert. Nogal rΓΌcksichtslos, maar misschien wel haar beste zet in tijden.

Flessenpost is het debuut van de Nederlandse feelgoodauteur Chantal Claassen en het eerste boek in haar heerlijk zomerse Beachclub Esperanza-serie.

Over Happy in de Hofstad trilogie van RenΓ©e Olsthoorn (E-book serie) :

Deel 1: De Franse Slag

De Franse Slag van RenΓ©e Olsthoorn is het grappige en hartverwarmende eerste deel van haar feelgoodserie Happy in de Hofstad.

Fotografe Eva Boterenbrood is op zoek naar de liefde. Ze heeft een profiel aangemaakt op verschillende datingapps, maar helaas blijft haar zoektocht nog zonder succes. Ze verlangt vurig naar een reallife klik, maar dat wil maar niet lukken. In het restaurant van haar vader dat te koop staat, loopt ze de aantrekkelijke Fransman Lucien Lamoureux tegen het lijf. Hij werkt in een Amsterdams hotel, maar zou graag voor zichzelf beginnen. Lucien vraagt Eva of ze hem wegwijs wil maken in Den Haag. Is dit de ontmoeting waar Eva al zolang op hoopt?

De Franse Slag van RenΓ©e Olsthoorn is het eerste deel van de heerlijke feelgoodserie Happy in de Hofstad, over de leuke familie Boterenbrood.

Deel 2: Jozefiens zevende hemel

Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit Engeland terug naar familie in Nederland, waar ze een eigen vegan patisserie wil beginnen. Josefien weet één ding zeker: ze wil voorlopig geen man in haar leven, en al helemaal geen Engelsman. Maar dan leert ze de aantrekkelijke Luke Lovegrow kennen, wéér een Engelsman. Josefien en Luke zijn totale tegenpolen. Hij is overtuigd vleeseter, zij al jaren vegan; hij conservatief en een tikkeltje seksistisch, zij progressief en overtuigd feministe. Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen de twee? Een ding is zeker: aan vuurwerk geen gebrek!

Josefiens zevende hemel is het tweede deel van de grappige feelgoodserie Happy in de Hofstad van RenΓ©e Olsthoorn. Eerder verscheen in deze serie De Franse Slag.

Deel 3: Een serenade voor Gina

Een serenade voor Gina is het derde en laatste deel van de heerlijke Happy in de Hofstad-feelgoodserie van RenΓ©e Olsthoorn.

Schrijfster Gina is een Amerikaanse met Italiaans/Nederlandse roots en woont in New York City. Jason, de liefde van haar leven, is twee jaar geleden door een noodlottig ongeval om het leven gekomen, en Gina kan hem maar niet vergeten. Tijdens een van haar dagelijke jogrondjes door Central Park ontmoet ze de Nederlandse Sven, een cellist en docent aan The Juilliard School of Arts. Sven wil Gina graag beter leren kennen, maar Gina is terughoudend. Ze ziet elke vorm van contact met Sven als verraad naar Jason toe. Ze probeert zich te focussen op het schrijven van haar nieuwe boek, maar Gina kampt met een writer’s block. Om haar te helpen biedt haar moeder Betsy haar een vakantie aan naar Nederland, om haar Haagse familie Boterenbrood te leren kennen. Geeft dit Gina meer inzicht in wie ze is en durft ze haar hart weer open te stellen voor de liefde?

Over Liefde in Milaan trilogie van Saskia M.N. Oudshoorn ( E-book serie) :

Deel 1: Toeval bestaat niet

Als Anneloes door haar vriend Emiel verlaten wordt voor een jonge vrouw, begint Toeval bestaat niet van Saskia M.N. Oudshoorn. In het begin van dit eerste deel van de serie Liefde in Milaan is er nog lang geen sprake van Milaan: Anneloes neemt er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij om zo snel mogelijk van haar schuld af te komen. Verder hoeft het voor haar allemaal niet zo. Maar haar vriendinnen denken daar anders over en regelen een blind date. Anneloes gaat, met frisse tegenzin, om van het gezeur af te zijn. Dit wordt natuurlijk helemaal niks… Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is. Als hij haar uitnodigt om met hem naar Milaan te gaan en op het laatste moment niet zelf komt opdagen, maar zijn irritante PA Constance stuurt, wordt haar vermoeden bevestigd – denkt ze.

Toeval bestaat niet is een heerlijk wegdroomverhaal van Saskia M.N. Oudshoorn, winnaar van de #KoboTalent wedstrijd.

Deel 2: Loes, Luca & Liz

Het leven lijkt niet mooier te kunnen worden als Anneloes in Loes, Luca en Liz van Saskia M.N. Oudshoorn naast Gianluca wakker wordt in een hotel in Milaan. WΓ‘t een contrast met haar ex Emiel, die zo hoffelijk was als een pedaalemmer. Hem kan ze missen als kiespijn. Maar degene die Gianluca moet missen, is wel voelbaar aanwezig: zijn vrouw Elizabeth, die veel te jong is overleden. In dit tweede deel van de serie Liefde in Milaan verdiept de relatie van Anneloes en Gianluca zich, en daarmee gaat ook zijn verleden met Liz een grotere rol spelen. Anneloes voelt zich verscheurd: ze is gek op deze man, maar ze kan zijn overleden echtgenote niet vervangen. Dat is ook nooit haar bedoeling.

In Loes, Luca en Liz neemt Saskia M.N. Oudshoorn je overtuigend mee in wat het betekent om verliefd te zijn op een weduwnaar.

Deel 3: Casa dell’amore

Anneloes’ leven is compleet op zijn kop komen te staan sinds ze Gianluca heeft ontmoet. In Casa dell’amore, het derde en laatste deel van de serie Liefde in Milaan door Saskia M.N. Oudshoorn, zet ze ook zΓ©lf alles op z’n kop om met hem te leven. Terug in Rotterdam meldt ze haar baas dat ze een sabbatical wil. Ze gaat naar ItaliΓ« om samen met Gianluca een landhuis op te knappen, maar als het bijna zover is, vindt ze het toch best lastig: geen meidenavonden meer met haar vriendinnen, ver weg van haar familie… Het enige waar ze niet aan twijfelt, is de liefde tussen haar en Gianluca. Al kennen ze elkaar nog maar kort, ze zijn er zeker van dat ze in hun casa dell’amore het geluk zullen vinden. Maar dan verschijnt ineens de bloedmooie Gina op het toneel, Gianluca’s jeugdliefde. Is hun prille liefde hiertegen bestand of heeft Anneloes voor niks alle schepen achter zich verbrand? Je leest het in dit romantische verhaal van Saskia M.N. Oudshoorn. Dus ga mee naar ItaliΓ« en geniet!

*Vinden jullie het leuk ons op Facebook te volgen?

Like dan onze pagina Samenlezenisleuker en word om mee te kletsen over boeken lid van onze echte gezellige boekengroep! En dat kan hier: Samenlezenisleuker πŸ“šπŸ₯‚

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

6 gedachten over “*SuperMegaWinactie Gesloten* Verjaardagsvisite Dag Zeven: Twee boeken en Twee complete E-Book series van Uitgeverij Zomer & Keuning!”

  1. Wat een prachtig boeken ! Lastig om te kiezen met welke ik zou beginnen. Heerlijk om door middel van lezen toch te kunnen reizen 😍😍😍. Ik ga heel hard duimen.

    Like

  2. Hoe fijn dat wij kunnen meegenieten van jullie verjaardag en een boek kunnen winnen. Ik doe heel graag mee voor de paperbacks πŸ€πŸ“šπŸ€πŸ“šπŸ€πŸ‘πŸ‘πŸ‘.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie