Wie zijn wij?

Samenlezenisleuker-wordpress

Wij zijn Karin & Riejanne, gek van lezen en alle genres komen voorbij! Recensies, tips, winacties, interviews, columns. Want samen lezen is ècht leuker 💜

Hier op dit blog willen wij onze hobby graag met jullie delen en hopen we jullie enthousiast te maken voor de vele pareltjes die de boekenwereld rijk is.

Recensies van onze eigen hand zijn te vinden onder Thrillers, Roman, WOII, Fantasy, Verhalenbundel en Young Adult. Onze Duorecensies staan onder Samen Gelezen. Sinds kort organiseren we in samenwerking met auteurs en uitgevers tevens hele gezellige Leesclubs. Ook te leuk: Interviews met auteurs zijn te vinden onder Samen Praten!    

Even voorstellen dus:

Ik ben Karin Meinen. Mijn hart ligt bij het beheren van onze supergezellige Facebookgroep en het schrijven van recensies. Naast uiteraard lezen is mijn grote passie onze paarden. Lof of my laif is sinds ’88 Karel en samen hebben we twee kanjers van kinderen en onze Rhodesian Ridgeback Ansar. Ook een grote trots: ons bedrijf TerraCarta te Hoogeveen.

Ik ben Riejanne Zwiers en geboren en getogen in Deventer. Mijn grootste passie is natuurlijk lezen, maar daarnaast schrijf ik ook zo nu en dan een stukje voor deze groep. Inmiddels mag ik mezelf ook proeflezer noemen voor een aantal auteurs en dat doe ik met heel veel plezier. Voel me iedere keer weer bevoorrecht als ik mijn email open en er weer een manuscript instaat. Samenlezenisechtleuker!

Heeft U een vraag of een idee om samen te werken?

Mail ons! Samenlezenisleuker@gmail.com

Voor de liefhebber: Samenlezenisleuker is ook te vinden als gezellige Facebookgroep en te volgen via onze Facebookpagina!

We zijn tevens te volgen op Instagram: Samenlezenisleuker.