Wie zijn wij?

samenlezenisleuker-logo

Wij zijn Karin en Corina en via deze weg willen wij jullie laten delen in onze hobby lezen. Via Facebook hebben wij elkaar begin 2015 leren kennen en al snel ontstond daar een heuse vriendschap ondanks dat we zo een 2 uur bij elkaar vandaan wonen. Met een gezamenlijke voorliefde voor Thrillers en boeken over de Tweede Wereldoorlog is er altijd wat te praten. Hier op dit blog willen wij onze hobby graag met jullie delen en hopen we jullie enthousiast te maken voor de vele pareltjes in vele genres die de boekenwereld rijk is.

Recensies van onze eigen hand zijn te vinden onder Thrillers, Roman, WOII, Fantasy, Verhalenbundel en Young Adult. Onze Duorecensies staan onder Samen Gelezen. Sinds kort organiseren we in samenwerking met auteurs en uitgevers tevens hele gezellige Leesclubs. Ook te leuk: Interviews met auteurs zijn te vinden onder Samen Praten!    

Even voorstellen dus:

wie-zijn-wij

Ik ben Corina Nieuwenhuis, 41 jaar jong en al tien jaar samen met Rob en sinds 5 jaar het gelukkige baasje van Biebs, mijn vuilnisbakken-poesenbeest. Ik woon in Aalsmeer en als ik niet lees dan frituur ik frikadellen en dergelijke in een gezellige snackbar in een dorp er vlak naast. Natuurlijk heb ik nog wel andere hobby’s, zoals wandelen en fotograferen. Helaas alleen te weinig tijd soms.

En ik ben Karin Meinen-Benjamins. Begin 40, echtgenote van Karel, moeder van twee geweldige pubers en we hebben een eigen bedrijf, TerraCarta te Hoogeveen. Mijn passies zijn onze paarden, onze hond en natuurlijk lezen!

Onze vaste YA recensente is Myrtle Meinen:

Hoi allemaal, ik ben Myrtle en ik ben zestien jaar. Ik zit in de vijfde van het VWO en we hebben een superleuke klas. Mijn hobby’s zijn paardrijden en natuurlijk lezen. Ik rij wedstrijden met mijn eigen pony Valerie en ze is mijn alles net als onze hond Ansar. Ik vind het superleuk om YA recensies te schrijven voor Samenlezenisleuker!

Groetjes Myrtle ❤

Tijd om nu samen te gaan lezen, want dat is leuker! 😀

Heeft U een vraag of een idee om samen te werken?

Mail ons! Samenlezenisleuker@gmail.com

Voor de liefhebber: Samenlezenisleuker is ook te vinden als gezellige Facebookgroep en te volgen via onze Facebookpagina!

We zijn tevens te volgen op Twitter: @SamenGelezen, Bloglovin’ en Instagram: Samenlezenisleuker.