Wie zijn wij?

samenlezenisleuker-logo

Wij zijn Karin, Riejanne en Sandra en via deze weg willen wij jullie laten delen in onze hobby lezen. Met een gezamenlijke voorliefde voor boeken is er altijd wat te praten! Hier op dit blog willen wij onze hobby graag met jullie delen en hopen we jullie enthousiast te maken voor de vele pareltjes in vele genres die de boekenwereld rijk is.

Recensies van onze eigen hand zijn te vinden onder Thrillers, Roman, WOII, Fantasy, Verhalenbundel en Young Adult. Onze Duorecensies staan onder Samen Gelezen. Sinds kort organiseren we in samenwerking met auteurs en uitgevers tevens hele gezellige Leesclubs. Ook te leuk: Interviews met auteurs zijn te vinden onder Samen Praten!    

Even voorstellen dus:

Ik ben Karin Meinen. Mijn hart ligt bij het beheren van onze supergezellige Facebookgroep en naast uiteraard lezen is mijn grote passie onze paarden. Lof of my laif is sinds ’88 Karel en samen hebben we twee kanjers van kinderen. Ook een grote trots: ons bedrijf TerraCarta te Hoogeveen.

Ik ben Riejanne Zwiers, 47 en geboren en getogen in Deventer. Mijn grootste passie is natuurlijk lezen, maar daarnaast schrijf ik ook zo nu en dan een stukje voor deze groep. Inmiddels mag ik mezelf ook proeflezer noemen voor een aantal auteurs en dat doe ik met heel veel plezier. Voel me iedere keer weer bevoorrecht als ik mijn email open en er weer een manuscript instaat. Samenlezenisechtleuker!

Ook al een tijd een vaste waarde in ons team is Sandra Remmig:

Ik ben Sandra Remmig. 45 jaar en moeder van 2 heerlijk puberende dochters die ook gek zijn op lezen. Ik woon in Bergschenhoek en werk bij een schoonmaakbedrijf. Het liefst lees ik thrillers en horror. Naast lezen, hou ik van schrijven, kleuren voor volwassenen en schilderen. Sinds kort lees ik voor onze groep ook recensieboeken en dat vind ik erg leuk om te doen. Samenlezenisgewoonleuker!

Heeft U een vraag of een idee om samen te werken?

Mail ons! Samenlezenisleuker@gmail.com

Voor de liefhebber: Samenlezenisleuker is ook te vinden als gezellige Facebookgroep en te volgen via onze Facebookpagina!

We zijn tevens te volgen op Instagram: Samenlezenisleuker.