*ThrillerWinactie- Gesloten* ‘Lekker’ naar een Beach Resort in de herfst met Linda van Rijn!


Buiten is het vandaag guur en koud, maar wij gaan iemand heerlijk naar een Beach Resort sturen, want het is 22 november dus hoog tijd voor de winnaar! Heerlijke strand taferelen zagen we voorbij komen, maar wie ow wie mag zijn tentenkamp bij de brievenbus gaan klaarzetten? Dat isssss….

Janneke Boon

Als je ons via Samenlezenisleuker@gmail.com je adres gegevens stuurt dan regelen wij de rest en kan jij heel geduldig in je tentje gaan zitten wachten. Natuurlijk nog eenmaal een dikke dank aan de uitgever voor deze gave actie!

————————————————————————————————————————-

Whoooptiedooooo hadden jullie het al gezien? De nieuwste thriller (met dat vleugje feelgood) van Linda van Rijn is al verschenen! Ennn dankzij Uitgeverij Marmer kunnen jullie Beach Resort (ja dat is dus de titel) bij ons winnen. Is dat leuk of is dat onneuzel donders leuk?

Oké, eerst maar even de achterflap. Komt ie dan. Komt ie komt ie dan hè:

Op het tropische Curaçao geniet Esmée van haar werk als receptioniste in een prachtig vijfsterrenhotel. Maar als een van de gasten haar vraagt om een pakketje aan te nemen, slaat haar zorgeloze, zonnige leven om in een levensgevaarlijke nachtmerrie…

Esmée Achterberg werkt als frontofficemanager bij een luxe vakantiehotel, het Curaçao Beach Resort, gelegen aan de bekende Jan Thiel Baai. Op een avond drinkt Esmée na haar werk een drankje in de hotelbar en ze raakt aan de praat met een Nederlandse vrouw, Amanda. Een paar dagen later krijgt Esmée een berichtje van Amanda op haar mobiel – hoewel ze zeker weet dat ze haar nummer niet heeft gegeven – waarin ze Esmée vraagt om een pakketje voor haar aan te nemen. Esmée vindt dat prima, het hotel neemt tenslotte wel vaker pakketjes aan voor gasten.

Een paar uur nadat het pakketje is bezorgd wordt de receptie van het resort overvallen: er worden niet alleen geld en twee laptops gestolen, ook het pakketje van Amanda is door een van de overvallers meegegrist. Dan meldt Amanda zich opnieuw: of Esmee nog een pakketje kan aannemen… ‘Nee’ zeggen is geen optie, dreigt Amanda, en Esmée realiseert zich dat ze in grote problemen zit. Is zij toevallig doelwit geworden of heeft haar verleden hier iets mee te maken?

***Denk jij nu: Hoeiii dit is echt iets voor mij en ik wil Beach Resort heel graag winnen? Zet dan even de *oplet-modus* aan en voer onderstaande twee stappen uit om kans te maken 👯📚💃📚

1: Natuurlijk hoor je allang bij de leukste leesgroep van heel Facebook, maar mocht dat om een bijzondere reden toch niet zo zijn, kom er dan vooral even bij. Dat kan heel makkelijk door op onderstaand blauwe linkje te klikken:

Samenlezenisleuker (ja deze blauwe inderdaad)

2: Reageer in diezelfde groep onder de Winactie met je leukste, gekste of bizarste beach gifje, foto of whatever je maar kan bedenken dat met het strand ⛱🏖 te maken heeft (en ja deze is belangrijk dus een skipiste telt echt niet mee lieve mensen).

Geen moetje maar altijd wel leuk voor ons en de uitgeverij als je dit bericht even openbaar deelt op je eigen tijdlijn. Dat kan het makkelijkste door te delen via onze openbare Facebookpagina en die vind je dan weer hier (weer op het blauwe woordje klikken, handig hè?)

Nou dat was het dan allemaal alweerr. Piece of koekie toch?

Wij doen een hele dikke dank aan Uitgeverij Marmer en zullen op woensdag 22 november de gelukkige winnaar bekend maken. Succes allemaal! 🍀

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Eén gedachte over “*ThrillerWinactie- Gesloten* ‘Lekker’ naar een Beach Resort in de herfst met Linda van Rijn!”

Plaats een reactie