* Blogtour* Karin las: KING lll – Achter gesloten deuren van Olivia Lewis ****1/2

Achtergeslotendeuren

Dank aan Uitgeverij Ellessy voor het recensie-exemplaar.

Auteur: Olivia Lewis

Serie: King deel 3

Aantal pagina’s: 325

Genre: Erotische Roman

Verschijningsdatum: oktober 2019

Over de auteur:

Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Zij schreef deze erotische roman tijdens haar verblijf in het buitenland. Het boek is niet autobiografisch, maar Olivia Lewis baseerde haar kennis van luxueuze hotels wel op eigen ervaringen. Zij werkte zelf in één van Nederlands meest dure hotels aan de kust. King lll – Achter gesloten deuren is het derde deel van een vierdelige serie. In 2017 verscheen King l – Spelen met vuur en in 2018 verscheen King ll – Affaire.

( http://www.ellessy.nl )

Achterflap:

Benjamin en Luci halen Josh op uit Frankrijk en hoe gelukkig Luci ook is dat Josh zijn thuis heeft gevonden bij hen, het idee dat hij zomaar kan weglopen staat haar niet aan. Sinterklaasavond volgt snel, een plotselinge aanslag laat het gezin hevig schrikken. Wie zit hier achter en waarom? Dan breekt het nieuwe jaar aan, dat chaotisch begint. De geheimen van de familie King worden ontrafeld, stukje bij beetje komt er naar boven dat er jarenlang een schijnvertoning is opgevoerd. De jeugd van zowel Josh als Benjamin is niet best geweest, Eveline King komt met verbazingwekkende onthullingen over haar gezin en haar huwelijk. Niet veel later komt Luci achter Benjamins leugen, haar wereld stort in. Met behulp van Josh weet ze er weer bovenop te komen. Samen staan ze voor nieuwe uitdagingen, haar plannen voor een eigen hotel lijken werkelijkheid te worden en de relatie met Benjamin komt in rustiger vaarwater. Ondanks de tegenslagen lacht het leven Luci en Josh toe. Of niet?

Mening:

Olivia Lewis. Wat doe je ons weer aan met dit geweldige derde deel in deze King-serie en dan zelf in de rol van Queen of the cliffhanger!

Het start met een terugblik, even een opfrisser en je pakt het verhaal dan ook meteen weer op, echt fijn is dat. Met elk boek word ik meer fan van deze serie want het is snel, het is sexy en er gebeurt gewoon zo lekker veel. Er prijkt niet voor niets erotische roman op de cover en natuurlijk bevat dit verhaal dan ook weer pikante scènes tussen Josh en Luci. Wel, met pikant bedoel ik ook pikant maar het mooie is dat er zeker ook flink op het gevoel gespeeld wordt en daar hou ik van.

Waar ik ook van hou is dat er echt steeds weer ontwikkeling in de personages zit. Vanaf boek één zie je ze veranderen, zie je ze groeien en wat ze meemaken ook zeg. Het gaat allemaal ver maar dat maakt het lezen ook zo heerlijk. Niet nadenken en meegenomen worden in een avontuur waar Goede Tijden, slechte tijden niks bij is. In de eigen no nonsens / recht voor de raap stijl worden grenzen op allerlei fronten veelvuldig over gegaan.

De acties, het taalgebruik, het is af en toe echt ook om te gieren. Om vervolgens hardop lachend toch weer serieuze zaken ingetrokken te worden en de geheimen die dan boven water komen brengen nogal wat gevolgen en plotwendingen met zich mee. Hier land je dus ook in een bed van liefde voor elkaar, in er staan voor elkaar, en deze gelaagdheid maakt dit tot die ware pageturner.

En nu? Nu gaan we weer aftellen want je verlangen naar het slotstuk evenaart het verlangen in deze goddelijke King serie. Want ja, het eind is eigenlijk gewoon een hele grote rotstreek. Dat rotstreken op deze manier zo welkom kunnen zijn dan hè?

Conclusie:

Geheimen, bedrog. Seks, liefde, vertrouwen. Chantage, gevechten, wraak, familie, gezin. King lll has it all!

Wat weer een leesgenot. 9/10 oftewel vier en halve sterren voor Achter gesloten deuren.

Karin Meinen.

 

**Vinden jullie het leuk ons op Facebook te volgen?

Like dan onze pagina Samenlezenisleuker en word om mee te kletsen over boeken lid van onze echte gezellige boekengroep! En dat kan hier: Samenlezenisleuker 📚🥂

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Plaats een reactie