-Gesloten- *It Feels So Good Winactie* Win Van je familie moet je het hebben èn Onder moeders vleugels van Anna Thomas!


En whooptiedooooo daar zijn we dan met de DRIE winnaars van deze heerlijke feelgood serie. Wie ow wie mogen er onder de brievenbus gaan bivakkeren? Dat zijn……

Mireille Muls

Saskia Gluvers ennnnnn

Lieve Sterckx

Als jullie ons een mailtje sturen met jullie adres gegevens via Samenlezenisleuker@gmail.com dan regelen wij de rest. En kunnen jullie vol (on)geduld gaan wachten. Wij doen nogmaals een dikke dank aan de uitgever. Laat de zomer maar komen. 😍☀️☀️😍

————————————————————————————————————————-

De zomer staat voor de deur en wat is er dan fijner dan heerlijk in de tuin, op het balkon of ergens anders in de zon te gaan genieten van een heerlijke Feelgood serie? Juistum helemaal niks en hatseflats wij mogen gewoon DRIE KEER het eerste en tweede deel van deze heerlijke serie gaan weggeven! Gaaf of gaaf?

Thank you LS Amsterdam 🥳🥳🥳🥳🥳

Dus wil jij kans maken op zowel Van je familie moet je het hebben èn Onder moeders vleugels van Anna Thomas?? Jaja domme vragen bestaan bij ons wel, maar dan doen we nu eerst even de achterflappen. Komtie dannnnnn:

Over Van je familie moet je het hebben:

Van je familie moet je het hebben is het eerste deel in de nieuwe hilarische serie van Anna Thomas dat gaat over drie Bloemendaalse zussen en hun demente moeder.

De drie zussen Constance, Eloïse en Florentine groeiden op in weelde op een prachtig buiten in Bloemendaal. Maar ze hebben niks aan hun dubbele achternaam als het gaat om geldzorgen, laat staan bij hun relatieperikelen.

Constances antiekzaak zit in het slop en ze komt erachter wat het betekent om vijftig te worden. Ze krijgt tot haar afgrijzen twee keer Wen er maar aan cadeau, en ondertussen leeft haar man zijn eigen leven. Eloïse krijgt haar makelaarspraktijk maar niet op poten doordat haar goedverdienende vrouw Anneke haar gebruikt als voetveeg en babysitter. En niemand weet dat Florentine met haar hippe foodtruck eigenlijk op een camping woont. Kortom, er moet iets gebeuren in het leven van de zussen.

Ondertussen zit hun moeder daar maar alleen in dat grote, slecht geïsoleerde huis, dat vol hangt met kunst. Zou daar de oplossing voor de problemen liggen…?

Over Onder moeders vleugels:

In Onder moeders vleugels van Anna Thomas hebben relatieperikelen de drie zussen terug naar het ouderlijk nest gejaagd. Al snel ontdekken ze dat de Bloemendaalse villa meer achterstallig onderhoud heeft dan menig huis in Help, mijn man is klusser.

Als dan ook nog eens blijkt dat de spaarrekening leeg is in plaats van vol en de thuishulp van moeder meedeelt in de erfenis, kunnen ze niet anders dan ingrijpen. De vraag is alleen: hoe komen ze aan het benodigde geld?

♥♥♥ Hoe te winnen? Zet dan nu even de welbekende *oplet modus* weer aan, let’s go 👯💃

1: Natuurlijk hoor je alláng bij die ruim 21.600 mensen in de leukste leesgroep van heel Facebook, maar mocht dat om een bijzonder rare reden toch niet zo zijn, kom er dan vooral even bij. Dat kan heel makkelijk door op onderstaand blauwe linkje te klikken:

Samenlezenisleuker (ja deze blauwe inderdaad)

2: Reageer in diezelfde groep onder de Winactie met jouw Feelgood gifje, foto or what so ever.

Geen moetje maar altijd wel leuk voor ons en de uitgeverij als je dit bericht even openbaar deelt op je eigen tijdlijn. Dat kan het makkelijkste door te delen via onze openbare Facebookpagina en die vind je dan weer hier (weer op het blauwe woordje klikken, handig hè?)

Nou dat was het dan allemaal alweerr. Piece of koekie toch? 🍰

Wij doen een hele dikke dank aan LS Amsterdam voor het mogelijk maken van deze meer dan gave Winactie! Op woensdag 5 juni zullen wij de DRIE winnaars van TWEE boeken bekend maken. Succes allemaal! 🍀

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Plaats een reactie