Inschrijving gesloten!!*Winactie* Win Hoeder van de Hagedis van Louise Flint! And the winner issss……

Hoeder

Oehooeeee hier zijn we dan met dé winnaar van deze super actie!! Na het opschrijven van alle namen om daarna al die lootjes te vouwen en er zo een winnaar uit te hengelen is daar dan……..    Desiree van Dam!!!!!

Namens teampie samenlezenisleuker en Louise Flint van harte. En we zijn natuurlijk zeer benieuwd naar je recensie!!

We love Fantasy en we love YA! En we weten dat er onder onze groepsleden en volgers ook genoeg mensen zijn die dat met ons eens zijn en daarom is daar deze Top Recensie-Actie dankzij Louise Flint!!

Wil jij Hoeder van de Hagedis winnen? Dat kan!

Op voorwaarde één, dat je na ontvangst en lezen een recensie schrijft en die ons mailt en zelf ook deelt op bijvoorbeeld Hebban of Bol.com (Samenlezenisleuker@gmail.com)

Voorwaarde twee, dat je deze post openbaar deelt op Facebook, vanaf de tijdlijn van Karin Meinen of Corina Nieuwenhuis 😀

Lid zijn van onze te leuke Facebook-roep Samenlezenisleuker is geen vereiste, maar je mist wel heel wat dan 😛

In deze link vind je meer info over deze mooierd! : Hoeder van de Hagedis

Woensdag 3 mei maken we de winnaar bekend. Whooooooop!!!

Over Hoeder van de Hagedis:

Wat zou jij doen, als jij een bijzondere gave had? Kilian weet het wel, hij wil helemaal geen held zijn. Hij gaat liever naar het Woestwoud, om te jagen. Kilian kan namelijk net zo goed ruiken als een wolf. Hij kan zelfs proeven hoe mensen zich voelen.

In het land waar Kilian woont, leven de mensen al jaren in vriendschap met de elfen en de nimfen, totdat een kwaadaardige heerser de macht grijpt.

De elfenkoning kent Kilians bijzondere gaven en roept zijn hulp in. Kilian weet dat hij niet kan weigeren en sluit zich aan bij de orde van de Hoeder van de Hagedis.

Kilians eerste taak is het vinden van de verdwenen elfenprins. Hij maakt daardoor vijanden, die niet aarzelen om zwarte magie te gebruiken. Als Kilian steeds meer risico neemt om zijn vrienden te helpen, is het geduld van de kwaadaardige heerser op.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

9 gedachten over “Inschrijving gesloten!!*Winactie* Win Hoeder van de Hagedis van Louise Flint! And the winner issss……”

  1. Dit is een genre wat ik nog niet ken toch lijkt het mij leuk om eens te proberen. Op het moment ben ik een boek aan het lezen om te recenseren voor een uitgeverij. Zit hier ook een tijdslimiet op? Mocht ik 1 van de gelukkige zijn nadat ik het te recenseerde boek uit heb mag ik dan pas in het nieuwe boek beginnen? Is mij niet helemaal duidelijk hoelang ervoor staat. Mocht het geen probleem zijn dan maak ik graag kans. 😀

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie