Éénjarig bestaan Samenlezenisleuker!! Dat gaan we vieren met een héle dikke Winactie!!

samenlezenisleuker-1jr

 

En dan is het bijna gewoon zover! ON-GE-LOOF-LIJK. Ka & Co begonnen vorig jaar op 29 februari 2016 uit een passie voor lezen en recensies schrijven dit blog en daaraan gekoppeld de gelijknamige Facebookgroep. Gewoon voor de fun en als we 200 leden zouden kunnen krijgen zou dat toch al vet tof zijn zeiden we tegen elkaar.

En zie hier, bijna een jaar verder… een zeer goed bekeken blog en een Facebookgroep met bijna 5000 leden. En ook Twitter en Insta doen gezellig mee! Elke dag zo’n plezier van en hoe gelukkig kun je zijn? Ka & Co stuiteren dan ook nog regelmatig door Drenthe en Noord-Holland heen!

We hebben een fijn vast groepje dat ons met regelmaat van gastrecensies en columns voorziet en natuurlijk is daar onze trots Myrtle die de Young Adult-recensies voor haar rekening neemt. Hoe gaaf dat ook zij zo vol enthousiasme meedoet met haar 14 jaar!

Om nog maar te zwijgen over het meer dan goede contact dat we hebben opgebouwd met uitgevers en auteurs,  waardoor we al helemaal niks te klagen hebben wat recensies tikken betreft. Waardoor we Winacties en Leesclubs kunnen organiseren en er regelmatig interviews te vinden zijn op ons blog. We houden er zo van en dank daarvoor!

En daar komt dan de reden van dit bericht, want Samenlezenisleuker is jarig op 1 maart 2017 en dat gaan we vieren!!

We gaan woensdag knallen!  Exclusief in onze Facebookgroep komt op 1 maart TWEE maal een Happy Hour voorbij!

Klik hier om lid te worden van onze Facebookgroep 🙂

Gedurende deze twee uren geven wij elke vijf minuten een rondje! En nee geen meters bier of wijn, we gaan BOEKEN uitdelen joehoeeeee!

***Onze traktaties, lees: de boeken, hebben we kado gekregen van onderstaande auteurs! En leuk om te weten: we hebben met een ieder van hun een interview gehad dit afgelopen jaar :-D*** 

Heeeeele grote dank met de grote D aan:

J. Sharpe (Joris van Leeuwen)

Marieke Frankema

Nienke Pool

Ad van de Lisdonk

Terrence Lauerhohn

Agnes van Overveld

Hilda Spruit

Pjotr Vreeswijk

Koen D’haene

Marcella Kleine

Marcella Kleine & Marjolein van der Gaag

Maria Genova

Isa Maron

Kevin Deckers

Marloes Kemming

Jennefer Mellink / Clavis

Anita Terpstra / Cargo

Marelle Boersma / De Crime Compagnie

Ellen Lina /  Ellessy

Chantal van Mierlo / Ambo|Anthos

Conny Hoogendoorn

Mathijs Hulster

Wij mogen dus gewoon in totaal 26 mensen heel happy gaan maken!!! Watch it want nog even en we gaan ervoor!!!! Happy Hour here we come!!

verjaardag-twee

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

50 gedachten over “Éénjarig bestaan Samenlezenisleuker!! Dat gaan we vieren met een héle dikke Winactie!!”

 1. Dit vind ik toch zo ontzettend gaaf !!!! Ben ontzettend blij om lid te mogen zijn van de meest leuke, gezellige en heeeel informatieve fb groep die er maar te vinden is hahaha. Alvast ontzettend gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan! Dat er maar nog vele mogen volgen want we genieten er ontzettend van! De recensies, de tips, de grapjes en wat hebben jullie al een hoop bereikt en ondernomen met de pagina, echt ik vind jullie toppertjes! En dan heb ik nog niet eens over al die te gave acties gehad! Liefs van een trots en dankbaar lid!

  Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met het (bijna) 1 jarig bestaan van jullie site Samenlezenisleuker.
  Wat een super jaar en bijna 5000!!! leden.
  Ook uitgevers en auteurs weten jullie te vinden…dat zegt genoeg.
  Het is een leuke, gezellige groep, maar ook voortreffelijk georganiseerd door jullie Ka en Co waarvoor een grote Chapeau!
  Ga zo door en blijf het met plezier doen.

  Geliked door 1 persoon

 3. (Alvast) Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum en al bijna 5000 leden! Wat een prestatie zeg! Dankzij jullie geweldige groep heb ik (voor mij) nieuwe schrijvers ontdekt én is mijn nog te lezen lijst ipv een a4tje voordat ik lid werd, gegroeid tot een behangrol vol… Ik wil jullie bedanken dat ik lid mag zijn van deze geweldige groep!

  Geliked door 1 persoon

 4. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van jullie site Samenlezenisleuker. En jazeker samen lezen is ook leuker en fantastisch met zoveel leden|!! We zorgen ervoor dat we dit jaar de 5000 voor bij streven!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Gefeliciteerd 🎉 met deze mijlpaal! Super leuke groep en in een jaar 5000 leden is natuurlijk geweldig! Al ben ik niet erg actief door omstandigheden ik volg jullie wel met veel plezier!!❤

  Geliked door 1 persoon

 6. Corina en Karin,

  Geweldig gedaan. De humor en het plezier spat er veelvuldig van af.
  Bedankt voor alle tijd en energie die jullie in dit project steken,
  Ga zo door.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s