*Gesloten Feelgood Winactie* Win De brief van tante Rosy van Mariëtte Middelbeek!


En ja hoor, dan is het eindelijk 18 juli en gaan we iemand heel blij maken met deze heerlijke Feelgood. Echt wat super veel toffe reacties, maar ja jullie weten het hé er kan er maar één bladieblabla. En dat is deze heerlijke dinsdag…..

Isabel Stuyver

Namens ons van harte en natuurlijk veel leesplezier. Als je een mailtje stuurt naar samenlezenisleuker@gmail.com met je adresgegevens dan regelen wij de rest en kan jij gewoon vol (on)geduld gaan wachten bij de brievenbus.

Nogmaals een dikke dank aan de uitgever voor deze super toffe actie.

————————————————————————————————————————-

Helahola het moet toch niet gekker worden, want hier zijn we alweer met een supermooie Feelgood Winactie. Dat Feels pas good!

Dankzij Uitgeverij Marmer mogen wij de vandaag verschenen Feelgood De brief van tante Rosy van Mariëtte Middelbeek weggeven whoohooo. Gaaf of gaaf? Natuurlijk geven we nog even de achterflap ter introductie.

Over De brief van tante Rosy :

Als Stefanie hoort dat haar tante Rosy is overleden, weet ze nog niet dat haar leven op z’n kop zal komen te staan. Tante Rosy heeft haar niet alleen haar huis en een weiland met oude paarden nagelaten, maar ook haar boekwinkeltje midden in een, in Stefanies ogen, saai en stoffig dorp. Ze gaat erheen, om tot de conclusie te komen dat ze zo snel mogelijk van haar nieuwe bezittingen af moet, en met de oude, zieke buurman wil ze al helemaal zo min mogelijk te maken hebben. Maar alles verkopen blijkt niet zo eenvoudig en voorlopig houdt ze de boekwinkel open.

Ondertussen gebeurt er meer dan Stefanie in het saaie dorp had verwacht. Zo vindt ze oude brieven die een fascinerend liefdesverhaal vertellen en kan ze er toch niet onderuit om de buurman te helpen. Maar dat betekent dat ze ook te maken krijgt met zijn vreselijk verwende kleinzoon én diens bloedmooie vriendin. En dan duikt er een knappe, Engelssprekende man op, met een vreemd contract uit de Tweede Wereldoorlog…

**En dan nu het toch wel belangrijkste deel van alles, dus allemaal die *oplet-modus* aan en volg de volgende stappen om kans te maken:

1: Je bent gezellig lid van de leukste en gezelligste (besloten) Facebookgroep van de afgelopen jaren. Niet? Hmmm tja foutjes kunnen gebeuren, maar kom er dan even bij via onderstaand linkje:

Samenlezenisleuker

2: Reageer onder dit bericht in diezelfde groep met een foto of gifje van een boekwinkeltje om ons te laten weten dat je meedoet.

En als je dan toch bezig bent deel dan anders dit bericht ook even openbaar op je eigen tijdlijn, dat kan heel makkelijk via onze openbare pagina en die vind je HIER

Nou dat was het dan alweerr. Niks moeilijk toch? Iets met een appel en een ei 👯‍♀️💃

Wij doen een hele dikke dank aan Uitgeverij Marmer en zullen op dinsdag 18 juli de gelukkige winnaar bekend maken. Succes allemaal! 🍀

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

13 gedachten over “*Gesloten Feelgood Winactie* Win De brief van tante Rosy van Mariëtte Middelbeek!”

Plaats een reactie