Happy Hour rondje tweeëntwintig: Win Tegenwicht van Conny Hoogendoorn!

Tegenwicht

Het is de tijd…..de hoogste tijd……Het laatste rondje slingeren we er nu in.. en hoe!

De Keizerin van de korte verhalen sluit onze verjaardag af! Conny Hoogendoorn ontzettend bedankt voor het beschikbaar stellen van deze wereldbundel! Karin noemt het nog steeds het boek van 2016 en gaf de volle 5 sterren voor deze verhalenbundel. Samen mochten wij daarna een gesprekje hebben en owowow wat was dat ook weer gaaf!

Kijk maar eens via de link: Samen praten met Conny Hoogendoorn

Ben je nu nieuwsgierig naar deze 21 verhalen? Beantwoord dan de onderstaande vraag, mail dit naar Samenlezenisleuker@gmail.com en wie weet maken we JOU maandag 6 maart happy!!

Op welke datum kwam Tegenwicht uit?

Over Tegenwicht:

Tegenwicht bundelt 21 spannende verhalen die het leven in al zijn tinten tonen. Ontdaan van hun schutkleur gaan Conny’s vertellingen over échte mensen. Ze gaan over relaties vol passie, wantrouwen en woede. Maar ze verhalen ook van intense hartstocht en vreugde.

Heel veel succes allemaal!

 

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

4 gedachten over “Happy Hour rondje tweeëntwintig: Win Tegenwicht van Conny Hoogendoorn!”

    1. 21/2/2016 kwam haar boek tegenwind uit. ik ken deze schrijfster niet, woon in belgie, maar lees versch genres maar vooral van thrillers . wil best met jouw conny kennismaken ! HOOP dat ik win !
      nog nooit een boek gewonnen!

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie