Samen met Saskia Jansen Storyteller

Saskia Jansen

Ka & Co proudly presenttt.. Saskia Jansen Storyteller.

Wij volgen Saskia al een tijdje en zijn fan van haar korte verhalen. Prachtig verteld en uit het leven gegrepen.

Vanaf nu zal er wekelijks een kort verhaal van Saskia op Samenlezenisleuker verschijnen! Dat we daar apecontent mee zijn moge duidelijk zijn, lees hieronder wie Saskia is 🙂

Mijn naam is Saskia Jansen. Geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Op 4 mei 1976 ben ik geboren in het door mij geliefde Alphen. Ik ben getrouwd en heb twee hele leuke kinderen van nu 18 en 11 jaar. Mijn leven draait voornamelijk om mijn liefde voor paarden en honden. Dat ik paardrij-instructrice ben en een eigen honden trimsalon heb is dan ook geen verrassing voor mijn omgeving. Ik lees ontzettend graag en vind het ook heerlijk om mijn eigen belevenissen op te schrijven.

Sinds kort publiceer ik mijn verhalen op een eigen Facebook pagina onder de naam ” Saskia Jansen Storyteller”. Het aantal volgers groeit gestaag, wat ik ontzettend leuk vind. Dit heeft mij geïnspireerd om te beginnen aan een heel boek. De eerste pagina’s zijn inmiddels geschreven. Ik kan bijna niet wachten op de dag dat ik deze droom kan voltooien. Bedankt voor het lezen van mijn verhalen.

Saskia Jansen.

 

 

Advertenties