Interviews, samen praten

images0XNRL1DO

Er zijn vijf interviews in de maak en Ka & Co proudly presenttttt..

 

**Bronja Hoffschlag:

Bronja

En toen mochten we mee doen aan de Blogtour voor Bronja haar eerste roman P.I.D. Hoe gaaf?? En daaraan vast zit ook gelijk een interview, nog gaver toch? Stay tuned!! Want samen lezen is leuker, maar samen praten toch zeker ook!!

PID

 

**Aline van Wijnen:

Aline van Wijnen.jpg

Mogen wij eerst een winactie organiseren voor het debuut van deze auteur, Halsoverkop dan mogen we ook gewoon in augustus dankzij Uitgeverij Z&K haar nieuwste boek gaan lezen ter recensie!

Halsoverkop

Te weten Liefde met gebruiksaanwijzing en daardoor kwam weer ons stoute slipper/klompen momentje en vroegen wij om een interview…. whooo leuk hè?

AlinevanWijnen

 

**J. Sharpe 

j sharpe.png

In augustus komt de nieuwste van J. Sharpe uit en wij mogen meedoen aan de Blogtour en onze Karin kan niet wachten!! En natuurlijk willen we daarna even met hem praten en meer weten over Syndroom en eventuele andere nieuwe projecten… Dit interview gaat er eentje worden inclusief een winactie, yeehaaaa.

syndroom .jpg

 

**Marjolijn van de Gender, Denise Michelle Pol en Key Tengeler: auteurs van Historische Verhalen uit de Oudheid.

Hist verhalen

Na het lezen van de bundel Historische Verhalen, korte verhalen uit de Oudheid mogen we op een te leuke manier de auteurs van deze mooie bundel gaan interviewen. Stay tuned want dit gaat leuk worden!!! En anders dan jullie gewend zijn van Ka & Co.

 

AND LAST BUT NOT LEAST…

**Lisa Gardner

Lisa.jpg

Op 18 mei verscheen het nieuwste boek van Lisa Gardner Vind Haar bij Uitgeverij Cargo. Corina is razend enthousiast over Vind Haar en dan komt het gaafste: wij mogen haar ook een stel vragen gaan stellen. Whoohoooo daar zijn wij natuurlijk best heel erg blij mee!! Aftellennnn.

vind haar.png

Hou ons in de gaten, want dit is gewoon gaaf al zeggen we het zelf!   🙂

Groetjes Ka & Co.

naamloos (9)