*Gesloten Winactie* Win GROENE RANJA van Yvonne Sonke!

En daar zijn we dan op deze dinsdagavond 30 mei met de winnaar van GROENE RANJA….. Hopsakideee wie mag er met zijn (of haar) glaasje ranja naast de brievenbus gaan kamperen? Dat is…..

Karel De Meulenaere

Hopsa als je ons een mailtje stuurt naar Samenlezenisleuker@gmail.com met je adres gegevens dan regelen wij de rest.

Nog eenmaal een dikke dank aan Yvonne voor het mogelijk maken van deze actie.👯‍♀️💃
————————————————————————————————————————-

Hopsakiedeeeee daar zijn we weer met een hele gave winactie 👯‍♀️💃. Want we mogen één exemplaar van GROENE RANJA van Yvonne Sonke gaan verloten. Is Waargebeurd helemaal je genre of wil je dit nu dan eindelijk eens gaan proberen? Dan zit je hier goed!

GROENE RANJA is het (los te lezen) vervolg op WODKA & RANJA. Rietje was enthousiast over het eerste boek en die recensie vind je hier:

Riejanne las: Wodka & Ranja-Yvonne Sonke****

Onze Sandra las GROENE RANJA al en gaf de volle mep sterren, dit kan je via het volgende linkje lezen:

Sandra las: GROENE RANJA – Yvonne Sonke *****

Natuurlijk gaat voor niks de zon ☀️op en blablabla dus allemaal even die *oplet-modus* aan dan zijn hier een paar kleine opdrachten te vervullen om kans te maken op dit boek!

1: Natuurlijk ben je al jaren lid van onze meer dan gezellige besloten Facebookgroep, maar mocht dat niet zo zijn (hoe dan??) kom er dan even bij via onderstaand linkje:

Samenlezenisleuker

2: Zet GROENE RANJA op je virtuele *wil ik lezen* plankje bij Hebban. En dat kan

HIER

3: Kijk vooral even op de website van Yvonne via het volgende linkje:

Yvonne Sonke

Hier kun je GROENE RANJA gesigneerd bestellen mocht je niet winnen en hem wel graag in je kast hebben.

And last but not least

4: Reageer onder dit bericht in die super gezellige Facebookgroep met jouw favoriete smaak Ranja.

Hopsa nou dat waren de opdrachten van deze toffe Winactie dan alweer. Viel allemaal reuze mee hè? Op dinsdag 30 mei zullen wij de gelukkige winnaar bekend maken. Alvast een hele dikke dank aan Yvonne voor het mogelijk maken van deze actie! 🥳🍀

Over GROENE RANJA:

Jasmijn (6) en Imke (4) zijn tijdens een heftige ruzie tussen hun dronken moeder en haar vriend uit huis gehaald door de buurvrouw. Ze worden twee dagen later naar een kindertehuis gebracht, omdat hun moeder niet meer voor hen kan zorgen. De zusjes houden heel veel van hun moeder en wonen liever bij haar, ondanks dat het niet zo goed ging thuis. Er was bijna geen eten, hun kleding was kapot, ongewassen of te klein en ze werden vaak alleen gelaten. In het kindertehuis wonen ze in een groep met meerdere kinderen. Alles is er anders en de zusjes moeten erg wennen. Ook hier probeert Jasmijn haar zusje te beschermen. Elke dag kijken ze uit naar hun moeder, in de hoop dat ze worden opgehaald, maar na zes weken is mama nog steeds niet op bezoek geweest. Pas als mama helemaal stopt met drinken, mogen ze weer bij haar wonen. Zal het mama lukken om te stoppen?

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Eén gedachte over “*Gesloten Winactie* Win GROENE RANJA van Yvonne Sonke!”

  1. O wat zou ik dit boek graag willen lezen. Mede o.dat groene ranja van kids af aan al mijn lievelings ranja is. We halen hem nog steeds in huis zelfs nu de kinderen de deur uit zijn.

    Dus deze toepasselijke titel mag eigenlijk niet in mijn boekenkast ontbreken!

    En wat ik er naar uitkijken om hier een recensie over te schrijven.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s