*SuperZomerWinactie Gesloten* Win Moordende hitte van Sophie Wester!

Hey hallooooo Samenlezenisleukerds daar zijn we weer in deze prachtige zomer met alweer een super zinderende Winactie! Je kan gewoon kans maken op één van de TWEE exemplaren van Moordende Hitte geschreven door Sophie Wester. Dit kan natuurlijk alleen maar dankzij de geweldige samenwerking met de uitgever die dit jaar 10 jaar bestaat (Feestjeuuh) namelijk De Crime Compagnie. Is dit gaaf of is dit gaaf?

Whoooohoooo hier zijn we dan met de gelukkige winnaars van Moordende hitte van Sophie Wester.

Degenen die de komende dagen onder de brievenbus kunnen gaan liggen zijn:

Danielle Zijlstra 🥳

Carolien Bos 🥳

We zien je mailtje met je adresgegevens graag tegemoet op Samenlezenisleuker@gmail.com

Nogmaals een hele dikke dank aan De Crime Compagnie voor deze mooie winactie! 📚🥂🥂📚

———————————————————————————————————————————

Nou dan gaan we nu dus van start. Iedereen de oplet-modus weer even aan, want ook al houden we van makkelijk er moet toch echt wel iets gebeuren om kans te maken op deze nieuwe thriller van Hollandse bodem. Komt ie dan hè 💃💃 (PS Onze Crien krijgt een recensie-exemplaar, cool hè?)

1: We zitten al met ruim 18.500 gezellige lezers in de groep, maar misschien ben jij toch nog om onduidelijke redenen geen lid? Meld je dan even aan, want is toch wel een voorwaarde. Dit kan heel makkelijk via dit linkje:

Samenlezenisleuker

2: Like / Volg de uitgever ook even via dit linkje:

De Crime Compagnie

Geen moeten maar misschien vind je het juist leuk, de auteurs zijn hier te vinden:

Sophie Wester Schrijft

3: And last but not least kijk en nu komt het hè, want nu moeten jullie creatief gaan doen… Reageer onder dit bericht in onze groep met je meest zinderende zomerse gifje of foto. Het is weer een makkie van een gebakkie 😎 ⛱

Owja. Het moet natuurlijk niet, maar altijd leuk als jullie de actie ook openbaar delen op jullie eigen pagina. Dit kan dan weer zeer makkelijk via onze pagina en die vind je hier:

Facebookpagina

Nou dit waren de “opdrachten” dan alweer om kans te maken op één van de TWEE exemplaren. Natuurlijk wensen wij iedereen super veel succes en doen we een dikke dank aan de uitgeverij voor het mogelijk maken van deze heerlijke zomerse actie! 🤩 Op vrijdag 19 augustus zullen we de gelukkige winnaars bekend maken. Whooooop.

Over Moordende Hitte:

Tijdens een hittegolf drijft het felle zonlicht de geheimen van drie vrouwen uit hun schuilplaats…

Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen bedenken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start van het project stroef en hun wederzijdse frustraties broeien onder de oppervlakte. 
De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen en de hitte ondraaglijk wordt, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.

Vinden jullie het leuk ons op Facebook te volgen?

Like dan onze pagina Samenlezenisleuker en word om mee te kletsen over boeken lid van onze echte gezellige boekengroep! En dat kan hier: Samenlezenisleuker 📚🥂

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Eén gedachte over “*SuperZomerWinactie Gesloten* Win Moordende hitte van Sophie Wester!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s