*DebuutWinactie Gesloten* Win Volmaakt Primitief van Christof Maesen!

Jaaaa hier zijn we dan met de  gelukkige winnaar en dat issss *tromgeroffel*

Connie Mendels 🥳

Als je even je adres mailt naar Samenlezenisleuker@gmail.com dan kinkelt Volmaakt primitief binnenkort door je brievenbus!

Oleeee Olaaaa daar zijn we weer met de volgende mega toffe Winactie!! 🥳📚

Wij mogen het debuut Volmaakt Primitief van Christof Maesen weggeven! Hoe mooi is dat dan weer? Wij vinden het geweldig.

Over de auteur

Christof Maesen trekt met zijn debuutroman meteen alle registers open. Hij karikaturiseert huidige problematieken en steekt de draak met hedendaagse absurditeiten.

http://www.palmslag.nl

Volmaakt Primitief is liefde, lust, loslaten en innerlijke oorlogsvoering. Het verhaal sleurt je mee in de abstracte denkwereld van Joris Versaevel. Een egocentrische narcist op de dool in een razendsnel evoluerende samenleving. Volmaakt Primitief leest als een trein en laat je met een verweesde glimlach achter.

Klinkt jou dit ook als een nummer 1 hit in de oren en vind jij het leuk om nieuwe auteurs te ontdekken? Dan mag je deze literaire debuutroman zeker niet missen!

Komen we bij het punt hoe te winnen, wel zet dan nu je *oplet-modus* maar aan 😃

1: Like de Facebookpagina van de uitgever via onderstaande link:

Uitgeverij Palmslag

2. Deel deze Winactie via onze openbare Facebookpagina en dat kan HIER

3. Laat in onze gezellige Facebookgroep Samenlezenisleuker even op leuke wijze weten dat je meedoet 😍

Dat was het dan alweerrr. Piece of koekie toch? Heel veel succes en op woensdag 20 april maken we de gelukkige winnaar bekend whoohooo! 📚🥂🥂📚

Over Volmaakt Primitief :

Na een zoveelste bezoekje aan z’n stambordeel wordt Joris bij thuiskomst voor het blok gezet. Zijn vrouw Jozefa is de avondlijke escapades beu en hun zoontje Jelle vraagt waarom papa hem nooit instopt. Jozefa wil in relatietherapie om de diepgewortelde problemen binnen hun huwelijk aan te pakken. Het koppel heeft sinds de geboorte van Jelle namelijk de liefde niet meer bedreven. Joris wordt niet graag geconfronteerd met zijn tekortkomingen, maar stemt met tegenzin in. Wanneer het noodlot echter plots toeslaat en de ingrijpende gebeurtenissen zich opstapelen, is hij machteloos. Om zich alsnog te kunnen verzoenen met zijn bestaan probeert Joris het roer om te gooien met de hoop op een goede afloop.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Plaats een reactie