*SuperMegaWinactie Gesloten* Verjaardagsvisite Dag Negen: ZEVEN boeken van Uitgeverij LetterRijn!

Hatsikideeeee daar zijn we dan met de winnaars van dag negen van onze SuperMegaWinactie ter ere van ons vijfjarig bestaan. Wat een reacties zeg, echt fantastisch! πŸ₯³πŸ“š

De Samenlezenisleukerds die deze prachtige boeken gewonnen hebben zijn:

Rebecca Gubbels – Doodsengelen

Monica Verschoor – Privacy live

Ria Blaakman – Blind vertrouwen

Coby Garst – Oververhit

Maaike Zijlstra – Stilleven

Mariska Braat – Verminkte toekomst

Mirriam Bakker – Zand

Van harte gefeliciteerd en als je ons even via Samenlezenisleuker@gmail.com je adresgegevens mailt dan regelen wij de rest en kun je lekker (on)geduldig onder de brievenbus gaan liggen!

Nogmaals een hele dikke dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het mogelijk maken van deze meer dan gave actie!Β πŸ“šπŸ₯‚πŸ₯‚πŸ“š

——————————————————————————————————————————-

Samenlezenisleuker viert haar vijfde verjaardag en OMG welk feestnummer komt daar aan onze deur? Vandaag krijgen we Uitgeverij LetterRijn op visite met fantastische cadeaus whoohoooooo! πŸ“šπŸŽ‚πŸ°πŸ“š

Voor je verder leest, even voor het gemak want we houden van gemak: de blauwe linkjes zijn aanklikbaar dus maak daar vooral ook even gebruik van is het motto πŸ‘Œ

***Reageer in onze Facebookgroep Samenlezenisleuker onder deze actie welke van deze ZEVEN boeken jij graag wil winnen! Alleen reageren in onze groep telt mee, gezellieeee πŸ₯³

***Niet verplicht maar wel tof toch? Like de uitgever even:

Facebookpagina Uitgeverij LetterRijn

Hieronder nog even de achterflappen van deze geweldige boeken in verschillende genres en een hΓ©le dikke dank voor deze pracht van een actie! Op vrijdag 26 maart maken we de zeven gelukkige winnaars bekend. Succes allemaal! πŸ“šπŸ€πŸ₯‚πŸ“š

Over Zand van Koen D’haene ( Misdaadroman ) :

Reddingswerkers hebben Mats jaren geleden uit een gletsjer bevrijd, maar zelf herinnert hij zich daar niets van. Samen met zijn psycholoog slaagt hij er moeizaam in een nieuw leven op te bouwen. De zoektocht naar zijn verleden leidt hem naar Sarah, de vrouw die vaak opduikt in zijn verwarde dromen. Als hij op het eiland Schiermonnikoog erg dicht bij haar in de buurt komt, worden de omstandigheden van de val in het ijs stilaan duidelijk. Is Sarah wel de vrouw die hij zich herinnert?

Zand is het zelfstandig leesbare vervolg op zijn misdaadroman IJs (2016). De roman speelt zich af op Schiermonnikoog, het eiland waar IJs eindigde.

Over Privacy Live van Annet Hulst ( Young Adult ) :

In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciΓ«le zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.

Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje DaniΓ«l werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was.

En dan, op een dag, lijkt DaniΓ«l van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

Over Stilleven van Marieke Damen ( Thriller ) :

Kunstenares Monica wordt door haar zus Manuela benaderd om een portret van haar te schilderen. De zussen hebben echter twintig jaar geen contact met elkaar gehad. Wat is er gebeurd dat hen uit elkaar heeft gedreven? De demonen uit haar verleden achtervolgen de volwassen Monica nog dagelijks. Of wordt zij werkelijk achtervolgd? Middels flashbacks leren we de tienjarige Monica en puber Manuela kennen. De meisjes groeien op in een gezin waarin verslaving, geweld en criminaliteit aan de orde van de dag zijn. Schilderen en het lezen van sprookjes houden Monica op de been, evenals de liefde van haar zus. Kunnen ze zich staande houden in een leven waarin het geweld van hun vader een steeds grotere bedreiging vormt?

Stilleven vertelt het verhaal van een jong meisje dat tot waanzin wordt gedreven. Hoeveel kan een kind aan? Wat zou jij doen als je in haar schoenen stond? Zou jij tot het ergst denkbare in staat zijn?

Over Oververhit van Inge Spaan ( Feelgoodthriller ) :

Het is de 28-jarige Jolijn gelukt haar leven in te richten zoals ze het zelf graag ziet. De enige dissonant vormt haar relatie met de getrouwde Bastiaan; een obstakel op haar uitgestippelde pad dat ze graag opgelost zou zien. Het lijkt te lukken en het geluk lacht haar toe, tot de eerste tegenslag zich aandient en dat blijkt het begin van een reeks te zijn. In eerste instantie houdt Jolijn vast aan toeval en pech, tot er een moment komt dat ze niet meer kan ontkennen dat iemand het op haar heeft gemunt. Maar hoe kan ze terugvechten als ze niet weet tegen wie en waarom? Zal Jolijn tijdig achterhalen hoe ver de onbekende zal gaan en hoe groot het gevaar is dat ze loopt?

Over Doodsengelen van Wouter Helders ( Actiethriller ):

Tijdens een missie in Erbil (Irak) slaagt geheim agent Sam de Wild, geplaagd door geesten uit het verleden, er niet in zijn doelwit, een Koerdische politicus, te doden. Terug in Nederland krijgt hij de kans zijn fout goed te maken, maar tegen een hoge prijs. Wat een eenvoudige eliminatie lijkt, blijkt al snel slechts een puzzelstukje in een internationaal complot. De inzet: een politieke omwenteling in Nederland en een machtsverschuiving in het Midden-Oosten. Tegen wil en dank bevindt Sam zich al snel in het middelpunt van deze intrige die zich uitstrekt van het politiek pluche in Den Haag, tot de onderwereld. Van de Iraakse bazaar, tot aan Jeruzalem. Wanneer Sam wordt gedwongen een oude vriendin te verraden, heeft dit verschrikkelijke gevolgen. Om zijn fout recht te zetten, is Sam al snel genoodzaakt al zijn schepen achter zich te verbranden. Maar of dit genoeg is?

Over Verminkte Toekomst van Melissa Skaye ( Thrillerreeks deel vier ):

De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning.

Vierentwintig jaar later ontvangt Sanne een envelop met daarin de ketting die ze haar moeder kort voor de verdwijning gaf. Op advies van paragnost Will de Jager duikt ze in het verleden en daarbij stuit ze op een hele reeks verdwenen jonge vrouwen. Het onderzoek dat volgt, levert in eerste instantie meer vragen dan antwoorden. Leeft Sannes moeder nog? Waar is ze dan al die jaren geweest? Wie heeft de ketting verstuurd?

Een melding over mogelijke kindermishandeling en een nieuwe vermissing van een vrouw, slokt bijna alle tijd van de rechercheur op. Sanne zet haar zoektocht door en wordt daarbij geholpen door haar collega Luca Borra en paragnost Will.

Over Blind vertrouwen ( Spannende verhalenbundel ) :

Het is een bekend verschijnsel dat veel mensen blindelings vertrouwen op het oordeel van een ander. De eigen handelingen worden daar vaak zonder er zelf bij na te denken op afgestemd. Wanneer het bijvoorbeeld om zaken gaat als de keuze van het broodbeleg of de kleur van een nieuw paar schoenen, kan dat hooguit op een teleurstelling uitlopen. Andere acties kunnen echter, indien ze verkeerd uitpakken, desastreuze gevolgen hebben. In deze verhalenbundel staan dertig spannende verhalen die tot die laatste categorie behoren. In elk verhaal overlijdt, al dan niet moedwillig, als gevolg van dat blinde vertrouwen minimaal één personage of men weet ternauwernood aan de dood te ontsnappen.

Blind vertrouwen bevat verhalen van Vlaamse en Nederlandse schrijvers, met: Hedwig Meesters, InΓ©s Beuker, Ellen Kusters, Marieke Jongejan, Gino Dekeyzer, Joos Hamer, Franziska Weissenbacher, Alain De Lannoy, Karin Bisschops, Filip Van Den Steen, Mike Jansen, Carolien Cramer, Anne van Zwieten, Jeroen van Berckum, Tessa van DΓ©e, Marjo de Vroed, Lisa Buijnink, AndrΓ© Van Butsel, RΓ©mon Saaltink, Vincent van Bruggen, Karen van Soomeren, Marcel van Stigt, Yoica Van Den Bremt en de LetterRijn-auteurs: Era Richmen, Annet Hulst, Rob Bakker, Margareth Hillebrandt, Karin Hazendonk, Melissa Skaye en Tamara Onos, van wie de laatste vijf op uitnodiging.

*Vinden jullie het leuk ons op Facebook te volgen?

Like dan onze pagina Samenlezenisleuker en word om mee te kletsen over boeken lid van onze echte gezellige boekengroep! En dat kan hier: Samenlezenisleuker πŸ“šπŸ₯‚

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

8 gedachten over “*SuperMegaWinactie Gesloten* Verjaardagsvisite Dag Negen: ZEVEN boeken van Uitgeverij LetterRijn!”

Plaats een reactie