Samen uit: Fotoverslag Lunch met Tess Gerritsen / Inclusief nieuwste thriller Winactie! (Actie Gesloten)

Het is alweer tijd voor de winnaar van een gesigneerde Schaduw van de nacht!!! 📚💃📚💃 Whooop wat een heerlijke enthousiaste reacties, maar ja er kan er maar één….. bladiebla dus wij hebben geloot en de winnaar issssss:

Nancy Bastiaans!

Van harte gefeliciteerd en als je ons via Samenlezenisleuker@gmail.com je adresgegevens stuurt dan regelen wij de rest! 👊

Nogmaals dikke dank aan The House of Books voor deze toffe actie!

—————————————————————————————————————————————–

Alweer even geleden, namelijk 5 november mocht ik (Corina) voor Samenlezenisleuker aanwezig zijn bij de bloggers-lunch met niemand minder dan Tess Gerritsen georganiseerd door The House of Books. En wat was het leuk!

Tess is echt een superleuke vrouw die vol enthousiasme vertelt over haar leven en natuurlijk over haar nieuwste boek Schaduw van de nacht. Dit is een stand-alone en van een totaal andere stijl dan haar Rizzoli & Isles serie. Er waren al collega bloggers die hem gelezen hadden, maar gelukkig werd er niet gespoilerd en kon Tess toch wel wat van hun vragen beantwoorden. En dat allemaal onder het genot van heerlijke broodjes en volgens Tess de lekkerste frietjes van Amsterdam. (ik zou haar eens moeten uitnodigen in “mijn” snackbar :-P)

IMG_4230.JPG

We hoorden ook over haar superveilige wijk in Amerika waar iedereen zegt dat hij “iets voor de overheid deed” wat staat voor “we waren van de CIA” dat daar ook huurmoordenaars onder zitten is een klein detail….

Ook vertelde ze over haar rechtszaak tegen een grote filmmaatschappij i.v.m. de film Gravity die toch wel erg veel overeenkomsten vertoonde met haar boek Gravity. Uiteindelijk heeft ze de rechtszaak niet doorgezet zodat ze haar verhaal over het onrecht met betrekking tot die film kon blijven vertellen. Heel bijzonder om te horen hoe zulke rechtszaken werken en er eigenlijk niet gewonnen kan worden van zo een grote maatschappij door allerlei gekke regeltjes.

Na het eten en kletsen was het tijd om de boeken te laten signeren en een fotomomentje met Tess.

***En dan nu het gaafste gedeelte van dit verslag…. want voor één van onze Samenlezenisleukerds kregen wij een gesigneerd exemplaar mee om te verloten whoohooooo! Dus hopsakeeee *oplet-modus aan* 

Schaduwvandenacht

1: Like onze openbare Facebookpagina via dit linkje 

2: Wees of word lid van onze gezellige Facebookgroep via dit linkje:

Samenlezenisleuker De Groep

3: Laat onder dit bericht een gezellig berichtje achter om ons te laten weten dat je meedoet. En jullie weten het wel: delen is lief maar geen moetje. Ga je wel delen doe dat dan via de openbare Facebookpagina. 😁🎉

Nou dat was het dan alweer….. Succes allemaal en we zullen op maandag 2 december de winnaar bekend maken!

Over Schaduw van de nacht:

Ava Collette ontvlucht haar verleden in Boston en huurt Brodie’s Watch, een oud huis in een afgelegen kustdorpje in Maine. En ook al gaan er verhalen over de rondwarende geest van kapitein Brodie, ze voelt zich er onmiddellijk op haar gemak. Totdat ze vreemde geluiden begint te horen en de dorpelingen ontfutselt wat ze liever geheim houden voor buitenstaanders: iedere vrouw die het huis bewoont heeft er ook is komen te overlijden. Is de geest van kapitein Brodie ervoor verantwoordelijk of is een moordenaar van vlees en bloed de schuldige? Iemand die steeds dichter in de buurt van Ava komt…

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

16 gedachten over “Samen uit: Fotoverslag Lunch met Tess Gerritsen / Inclusief nieuwste thriller Winactie! (Actie Gesloten)”

  1. Oh wat super vet dat je haar hebt ontmoet, ik heb alles gelezen van haar, van de chirurg tot aan de rizolli serie, en ik wil echtheid graag ook haar laatste nieuwe boek lezen, super leuke actie dit, 😃

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een leuke actie! En wat heerlijk dat Tess weer een nieuw boek heeft…..ik vind haar boeken heerlijk om te lezen en loot graag mee voor gesigneerd exemplaar!

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik doe heel heel graag mee ze is 1 van mijn lievelingsschrijfsters en heb dan ook echt al haar boeken ❤️. En de hele serie rizolli en isles op tv gekeken. Jammer genoeg heb ik nog nooit kennis mogen maken met haar.

    Geliked door 1 persoon

  4. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik nog geen boek van Tess gelezen heb, ben nu nog bezig in een andere serie…. Maar ze staat wel op mijn vnog te lezen’ lijst.. Wie weet kan ik daar binnenkort an beginnen!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie