Samen wachten op, om te recenseren…

collage Sept deel zoveel 2019

En ja hoor het leesfeest houdt niet op, want we hebben weer een paar mooierds op de stapel liggen!Ā  Lees gezellig met ons mee en wie weet ren jij straks naar de winkel om er weer eentje te scoren šŸ“ššŸ„³šŸ„³šŸ“š

**Op 19 september verscheen bijĀ Uitgeverij CargoĀ het explosieve thrillerdebuut vanĀ Dov Alfon namelijkĀ Unit 8200.Ā De achterflap klinkt geweldig en die gaat dus zeker binnenkort open op schoot.

**Op 24 september verscheen bijĀ The House of BooksĀ de gave romanĀ Wat we niet verteldenĀ vanĀ Lara Prescott. In Noord-Holland viel hij al door de bus en ondertussen is hij uitgelezen…. dus stay tuned.

**Op 28 september verschijnt bijĀ Uitgeverij De Crime CompagnieĀ het tweede boek vanĀ Liselotte StavorinusĀ met de titelĀ De verleiding.Ā In Drenthe viel deze al op de mat, dus jullie gaan het horen van Karin.

OverĀ Unit 8200:

Een Israƫlische zakenman verdwijnt spoorloos na aankomst op vliegveld Charles de Gaulle. In het vliegtuig zat ook kolonel Zeev Abadi, het nieuwe hoofd van de Israƫlische spionagedienst Unit 8200. Even later wordt een tweede jonge Israƫlische man ontvoerd; ook deze man zat in hetzelfde vliegtuig.

Commissaire LƩger van de Parijse politie gelooft niet in toeval en midden in een ontluikende diplomatieke storm probeert hij grip te krijgen op de meest opzienbarende zaak van zijn carriƩre. Wat heeft Zeev Abadi met de verdwijning van de twee mannen te maken? Ook in Israƫl verdenkt men de nieuwe chef van Unit 8200. Alleen zijn assistent, Oriana Talmor, durft hem nog te steunen en zij gaat op zoek naar antwoorden. Wie zijn de twee ontvoerde mannen en waarom vlogen zij naar Frankrijk? Dan wordt er een undercover commandoteam van de Chinese geheime dienst in Parijs gesignaleerd. De klok is gezet, de jacht is begonnen en het wordt een lange, gevaarlijke nacht.

OverĀ Wat we niet vertelden:

1956. Boris Pasternak legt de laatste hand aan zijn romanĀ Dokter Zhivago, wetend dat het Russische volk hem nooit zal kunnen lezen. De CIA wil het boek op het hoogtepunt van de Koude Oorlog inzetten als cultureel wapen. Voor deze missie worden twee secretaresses uit de typeklas van de CIA gehaald, de ervaren Sally en getalenteerde nieuweling Irina. Hun opdracht: de Russische editie koste wat kost Rusland in smokkelen en verspreiden. Geen gemakkelijke opdracht, maar ze mogen niet falen, dit boek kan de koers van de wereldgeschiedenis bepalen.

OverĀ De verleiding:

Edward van Vrijberghe de Koning is fotograaf. Zijn familie is rijk en succesvol en woont in ā€™t Gooi. Edward is altijd het zwarte schaap geweest, maar daar lijkt verandering in te komen als hij wordt genomineerd voor de World-Press-Photo. Zakenman en advocaat Robert Ambrosius is onder de indruk van Edwards fotoā€™s en heeft een bijzondere opdracht voor hem. Is dit puur vanwege de kwaliteit van zijn werk, of spelen er andere belangen? En wat heeft de bloedmooie echtgenote van Ambrosius hiermee te maken?

 

**Vinden jullie het leuk ons op Facebook te volgen?

Like dan onze paginaĀ SamenlezenisleukerĀ en word om mee te kletsen over boeken lid van onze echte gezellige boekengroep! En dat kan hier:Ā Samenlezenisleuker šŸ“ššŸ„‚

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s