*Winactie gesloten* Win een gesigneerd exemplaar van de thriller Zwarte golven!

 

P0001

Hoppaaaaaaa en het is weer gelukt. Wat een toffe reacties weer op de winactie! Ka & Co konden weer lootjes freubelen whoop. Het werd geen origami maar natuurlijk is het allemaal weer goed gekomen en kunnen we iemand heel blij gaan maken. En dat isssss:

Jenneke van Maurik!

Gefeliciteerd en als je ons via Samenlezenisleuker@gmail.com je adres gegevens wilt sturen dan regelen wij de rest en kun jij gewoon heel rustig op de bank gaan wachten op de postbode.

Nogmaals dikke dank aan Eric Wewerinke voor deze meer dan gave winactie! 📚🍷🍷📚

———————————————————–

Op 27 mei verscheen bij Uitgeverij Water de waargebeurde thriller Zwarte golven van Eric Wewerinke. En vanaf vandaag kan je hem bij ons winnen!! Whooooooop dat is toch wel weer heel gaaf of niet? De achterflap triggert ons in ieder geval dus wij gaan hem zelf ook lezen en recenseren.

Maar als je nu al denkt, boeit mij niet wat jullie vinden ik wil hem! Doe dan even de *oplet-modus* aan en volg de volgende stappen om kans te maken op een gesigneerd exemplaar.

So let’s gooooo:

1: Like de auteurspagina van Eric via deze link:

Facebookpagina Eric Wewerinke

Als je dan toch duimpjes aan het uitdelen bent en je het nog niet gedaan hebt pak onze openbare Facebookpagina dan ook even mee via deze link:

Samenlezenisleuker DE Pagina

2: Wees of word lid van onze zeer gezellige besloten groep via deze link:

Samenlezenisleuker DE Groep

ennnnnnnn geef onder dit bericht in die zelfde gezellige groep een reactie met een toffe waterfoto of gifje.

***Whoooooop nou dat was het alweer. Natuurlijk is het ook leuk als je het bericht openbaar deelt op je eigen tijdlijn (Tip van Flip, doe dat via de openbare pagina) maar het is geen moetje.

En dan is het nu afwachten tot maandag 8 juli want dan maken we de winnaar bekend. Stay tuned!!

Over Zwarte golven:

Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De schipper, miljonair Robert, vindt Tims gebrek aan zeilervaring geen enkel probleem. Eenmaal aan boord horen reisgenote Julia en Tim de meest fantastische verhalen van Robert. Maar gedurende de reis begint hij zich steeds merkwaardiger te gedragen.

Gaandeweg komt Tim erachter dat Robert niet de man is die hij leek. Gaat Tims fantasie met hem op de loop na weken op zee, of heeft hij hier te maken met een psychopaat?

Zwarte golven is een thriller die onder je huid gaat zitten. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

8 gedachten over “*Winactie gesloten* Win een gesigneerd exemplaar van de thriller Zwarte golven!”

  1. Ja ik doe heel graag mee aan deze win-actie. Begin steeds weer meer thrillers te lezen
    En deze zou ik dan meenemen op vakantie! 🤽‍♂️😎

    Groetjes Viviane

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie