*Ebook-Winactie gesloten* Win Geketend Leven van Sara Sparkel!

Geketend leven

Het is vrijdagavond en daar zijn we dan eindelijk met de winnaar van Geketend Leven!! Na alles gecheckt te hebben en alle namen op een lootje geschreven te hebben (en dat waren er best wel wat) is er één mazzelaar uit gekomen en dat is……

Nathalie Marckx!

Super veel leesplezier gewenst en als je ons je email adres stuurt naar Samenlezenisleuker@gmail.com dan regelen wij de rest. En natuurlijk vinden we het leuk als je na afloop even laat weten hoe je het boek vond.

Wij doen nog eenmaal een dikke dank aan Sara Sparkel voor deze meer dan toffe winactie!!

—————————————————————————————————————————————–

En daar zijn we dan alweer, het kan weer niet op bij Ka & Co whooo. Hou jij van zinderende erotische romans met een tintje meer? Doe dan mee! Let op, het gaat om een ebook.

Hoe te winnen? Zet dan nu even je *oplet-modus* aan en doe de volgende simpele handelingen en wie weet ben jij die mazzelaar!

1: Volg Sara Sparkel op Facebook via de volgende link:

Facebookpagina Sara Sparkel

2: Reageer onder dit berichtje in de gezelligste boekengroep op Facebook Samenlezenisleuker en plaats een foto of gifje met een afbeelding wat weergeeft wat jij van het verhaal verwacht!

3: Ga heel rustig zitten wachten tot wij op vrijdag 9 november de winnaar bekend maken.

Zoooo nou dat viel allemaal wel weer mee toch dames en heren? Let’s gooooo en Sara natuurlijk heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze toffe actie!!

Over Geketend Leven:

De éénentwintig jarige Valerie Grind begint een lange reis van Californië naar New York. Ze wil een nieuw leven beginnen en haar duistere verleden achter zich laten. Als haar auto het onderweg begeeft ontmoet ze de al even arrogante en mysterieuze Lucas. Hij is het gewoon altijd zijn zin te krijgen. De twee voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken, maar de controle verliezen is voor beiden onmogelijk. Hun magnetische aantrekkingskracht zorgt ervoor dat ze hun grenzen willen verleggen, maar zijn fantasieën zijn haar nachtmerries. Opgepast: zeer erotisch, heel pikant en heeft een cliffhanger die je niet los zal laten. ‘Ik speel hier met vuur, het is eigenlijk niet eens gevaarlijk eerder vrij fascinerend.’

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Eén gedachte over “*Ebook-Winactie gesloten* Win Geketend Leven van Sara Sparkel!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s