Samenlezenisleuker – Teamchallenge – Jennie las: De laatste getuige van Frank Krake!

TeamChallenge

Onze rode kwast Mama Jennie deed ook mee aan de Teamchallenge en las compleet buiten haar comfort zone De laatste getuige van Frank Krake. Waar ze normaal thrillers en af en toe een roman leest, zijn boeken over de Tweede Wereldoorlog voor haar een no-go. Maar ze ging ervoor en dit vond ze ervan!

Na nogal wat ingrijpende gebeurtenissen, heb ik nu dan toch het boek De laatste getuige van Frank Krake uit. Oorlogsboeken zijn totaal niet mijn genre, maar ik vond dit boek zeer indrukwekkend.

Ik heb me nooit een voorstelling kunnen maken van wat mensen in de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt, maar dat wordt in dit boek heel duidelijk gemaakt. Wat Wim Aloserij allemaal heeft doorstaan, en dan nog zo positief kon blijven, wordt door Frank Krake heel nauwkeurig beschreven.

Jennie Benjamins.

Delaatstegetuige

( Foto lees.bol.com )

We kunnen wel stellen Challenge geslaagd! Jennie geeft de pen door aan Corina. Dit gaat een boek in het genre Horror worden, voor ons Crien betekent dit ook horror. Gaat weer leuk worden dus stay tuned!

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s