*Wauw Winactie Gesloten* Win De verborgen geschiedenis van Donna Tartt!

Na alle hartjes te hebben verzameld op deze mooie zomerse vrijdag hebben wij alle namen opgeschreven, gehusseld en daar kwam één winnaar uit. Whoop en dat isssss….

Ina Keizer!

Van harte met dit meer dan mooie boek! Als je ons een mailtje stuurt met je adresgegevens naar Samenlezenisleuker@gmail.com dan kan je rustig in het zonnetje naast je brievenbus gaan zitten wachten en regelen wij de rest.

Nogmaals een dikke dank aan Uitgeverij De Bezige Bij en natuurlijk heel veel leesplezier straks 🙂

—————————————————————————————————————————————

Ter gelegenheid van het vijfentwintig-jarige jubileum van De verborgen geschiedenis van Donna Tartt is deze literaire parel opnieuw uitgebracht bij Uitgeverij De Bezige Bij en wat een kei mooie uitvoering is het geworden!

Donna Tartt veroverde een plek in de internationale literaire wereld met de fenomenale openingszin “De sneeuw in de bergen begon te smelten en Bunny was al weken dood voordat we de ernst van onze situatie begonnen in te zien”

En wij mogen deze mooie uitvoering verloten onder onze leden, whoooooop is dat gaaf of is dat gaaf? Wij zelf dachten van wel. Natuurlijk moet je weer kei moeilijke dingen ondernemen om te kunnen winnen dus even opgelet dames en heren! 😛

1: Like de Facebookpagina van De Bezige Bij via onderstaande link:

Uitgeverij De Bezige Bij 

2: Like ons ook even en laat een hartje achter in een reactie onder dit bericht op onze Frontpage via deze link:

Samenlezenisleuker

Nou dat was het dan alweer! Iedereen heel veel succes en wij zullen op vrijdag 29 juni de winnaar bekend maken 😀

Een hele dikke dank aan Uitgeverij De Bezige Bij voor deze meer dan mooie actie!

Over De verborgen geschiedenis:

Donna Tartt volgt in haar erudiete en bedwelmende debuutroman enkele studenten die door hun eigen morele hoogmoed ten val komen.

Richard Papen, een ingetogen jongen van eenvoudige afkomst, wordt tot zijn verbazing opgenomen in een groepje arrogante en excentrieke studenten, dat zich – in de ban van een leraar – op de bestudering van de Griekse beschaving heeft gestort. In het tweede semester raakt hij betrokken bij een drama dat zich tussen hen heeft afgespeeld. Een drama met grote gevolgen voor iedereen.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

6 gedachten over “*Wauw Winactie Gesloten* Win De verborgen geschiedenis van Donna Tartt!”

Plaats een reactie