*Winactie Gesloten* Win één van de drie recensie-exemplaren van De laatste verhalenweefster van Marita Coppes!

De laatste verhalenweefster 2

En daar zijn we dan op deze zon overgoten woensdag met de drie winnaars van de drie ideale vakantie-boeken die wij exclusief mochten verloten aan onze blogvolgers. En dan zijnnnnnnn

Truusje Truffel Leest

Dineke de Heer

Marion van den Nieuwenhuijzen

Als jullie ons een mailtje sturen met jullie adresgegevens naar Samenlezenisleuker@gmail.com dan regelen wij de rest en kunnen jullie geduldig wachten bij de brievenbus. Wij zijn heel benieuwd naar jullie mening…

Wij bedanken Uitgeverij Ambo|Anthos nogmaals voor deze prachtactie! Veel leesplezier!!

—————————————————————————————————————————————

Whooooop 5 juni verscheen bij Ambo|Anthos Uitgevers de debuut-roman van Marita Coppes. De laatste verhalenweefster is een ontroerende roman waarin actuele thema’s als sociale ongelijkheid, ecologische rampspoed zijn verweven met een intrigerend familieverhaal. Jullie hadden het natuurlijk al gezien, want we gaven eerder in onze gezellige Facebookgroep al drie exemplaren weg. En dat doen we nu nog eens dunnetjes over exclusief voor onze blog volgers… Gaaf of gaaf?

Wat moet je dit keer doen? Niet zo heel veel moeilijks, lees maar mee.

1: Geef onze Facebookpagina een duim via deze link:

Samenlezenisleuker

2: Geef de Facebookpagina van Ambo|Anthos  een like via deze link:

Ambo|Anthos Uitgevers

ennnnnnnnnn

3: Laat onder dit bericht op het blog een leuke reactie achter met de reden waarom jij dit ideale vakantie boek wilt recenseren.

Nou dat was het alweer, wij zullen op woensdag 27 juni de winnaars bekend maken 😀

Dikke dank aan Ambo|Anthos Uitgevers voor deze tweede pracht van een actie!!

Over De laatste verhalenweefster:

De laatste verhalenweefster van Marita Coppes is een gelaagde familieroman met magisch-realistische elementen. Wiens verhaal leef je en is het lot niet simpelweg een zich herhalende familiegeschiedenis?

Kate Baker is advocaat bij T-Petrol, de oliemaatschappij in Guatemala waarvan haar vader directeur is. Als hij overlijdt ontdekt ze dat hij tijdens de burgeroorlog opdracht heeft gegeven een Maya-dorp uit te roeien om olieboringen op die plaats mogelijk te maken. Dat dorp, El Sede de Ixchel, heeft generaties lang vermaarde verhalenweefsters voortgebracht, en Kate’s geliefde nanny Calixta was een van hen. De druk om de rijke traditie van de verhalenweefsters voort te zetten komt bij Kate te liggen.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

17 gedachten over “*Winactie Gesloten* Win één van de drie recensie-exemplaren van De laatste verhalenweefster van Marita Coppes!”

 1. Wat een toffe actie! En met alleen maar 5 sterren beoordelingen op Hebban ben ik wel ontzettend nieuwsgierig naar dit boek. Ik ben benieuwd naar het spanningsveld tussen de oorspronkelijke bewoners met hun bijzondere cultuur en de (te grote) macht van de grote bedrijven.
  P.s. Ik heb beid pagina’s geliked en beloof uiteraard een eerlijke recensie te schrijven.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een super actie! Dit boek zou ik heel graag willen lezen. Het thema is zeer relevant, Guatemala is een fantastisch land en de Maya cultuur indrukwekkend, In mijn werk ben ik betrokken bij milieukundige problemen – bodem en water vervuilingen, waarbij je zeker aan het denken wordt gezet over de ethische aspecten van de problemen. Ben benieuwd hoe dat in dit boek wordt aangepakt. (Beide pagina’s geliked via de links).

  Geliked door 1 persoon

 3. Zag dit boek eerder al voorbij komen en was gelijk geïnteresseerd. Aangezien er als juf 6 lange weken vakantie voor mij liggen lijkt het mij heerlijk om dit boek dan te mogen recenseren. Als vervanging voor al het nakijkwerk dat ik in de vakantie natuurlijk vreselijk ga missen 😜😁

  Geliked door 1 persoon

 4. Hoe confronterend kan het zijn wanneer je ontdekt dat je vader aan zulke misstanden heeft meegedaan. Ik ben heel benieuwd naar dit verhaal van een weefster van verhaallijnen.
  Uiteraard komt er een recensie die, zoals gewoonlijk, weer heel breed verspreid zal worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s