*VerrassingWinactie Gesloten* Samen lezen met meer dan 10.000 leden is nog leuker!!

Och jongesjonges en dan vliegen daar honderden te leuke gifjes om je oren!

Het was zoeken, het was een kopbreker, het was zó lastig kiezen! Uit de leukste gifjes hebben we een lootje getrokken. And the winner issssss….

Harrie Moorlag!

Harrie wil je ons even mailen? Ons emailadres is Samenlezenisleuker@gmail.com

Wat is dan de verrassing? Jij krijgt van ons digitaal een boekenbon t.w.v. €20,00 toegestuurd.

Gefeliciteerd, we zijn heel benieuwd wat je er straks voor gaat kopen en heel veel leesplezier!

Cheers 😀  Groetjes Karin & Corina.

—————————————————————————————————————————————–

100000 facebookleden

En toen was het dan zover! Op 1 maart 2018 vierde Samenlezenisleuker haar tweede verjaardag! Twee jaar pas? Ja, twee jaar pas én we hebben gewoon meer dan 10 duzend leden nu whoohoo. Op dit moment zijn we samen aan het lezen en kletsen met 10.142 leden. Gezelligheid ten top!

Menn, wat op 29 februari 2016 begon met “ Ja gaan we het doen? Oké we zien wel hoe het loopt, 200 leden zou leuk zijn” is nu af en toe bijna een full-time job. Een te leuke job en Ka & Co hebben er elke dag plezier van ( met héél af en toe een dag om achter het behang te plakken maar hey,  een kleinigheidje hou je toch 😛 )

Op onze verjaardag was daar dan ook het besef… Wat hebben wij als WaailappenBrigade per ongeluk toch even wat gigantisch leuks  neergezet… En wat een idioot mooie dingen brengt het ons maar ook jullie als leden. Wij lezen naast alle boekenposts, en dat zijn er veel jiechoo, te mooie dingen over ontstane vriendschappen, maar ook de hartverwarmende reacties als mensen iets posten over ziekte, verlies of juist iets heel fijns of heel grappigs. Het doet ons elke keer weer wat. Genieten met een grote G, dat is het.

En nu denken jullie natuurlijk als er iemand jarig is dan wordt er getrakteerd? …. Jaaa dat zou eigenlijk wel moeten hè? Jullie dachten natuurlijk dat we het vergeten waren? Nee joh, we zijn wel een stel waailappen, maar zo erg is het nog net niet 😉

Wil jij een hele leuke verrassing winnen?

Reageer dan met je meest hilarische gifje onder dit bericht in onze groep Samenlezenisleuker en wie weet gaan we jou dan blij maken!

Als afsluiter: een hele dikke dank aan al onze leden want we maken samen de groep tot wat het nu is! Lezen is zooooo 2018 en uiteraard ook dank aan alle uitgevers en auteurs met wie we een prachtige samenwerking hebben weten op te bouwen. Uiteraard vergeten we onze moderators en mede teamleden niet: Riejanne Zwiers, Carola van Esch, Sandra Overgoor, Myrtle Meinen, Jennie Benjamins, Karel Meinen en Jac Claasen, jullie zijn Toppers!

Maandag 19 maart maken we de gelukkige winnaar bekend 😀

Lieve groet een hele troste Ka & Co (TrostiTeam)

Teamwork makes the dream work.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

17 gedachten over “*VerrassingWinactie Gesloten* Samen lezen met meer dan 10.000 leden is nog leuker!!”

 1. Dankzij jullie inbreng en dat van alle leden is de facebookpagina geworden wat het nu is. Frequente lezers, incidentele lezers, het kan allemaal. Door het doorgeven van titels en nieuwe boeken maakt het deelnemers nieuwsgierig en is een aankoop snel beslist. Ook de reviews maken daar deel van uit. Hartelijk bedankt en het is een leuke club geworden

  Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd jullie verdienen het om in het zonnetje te staan. Wat geniet ik van deze groep en ik ben blij dat ik lid mag zijn. Ik wens jullie heel veel succes en nog meer leden. Dikke knuffel van een vervent lid. 😘🎂💐

  Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd met zoveel leden. Je zult ze allemaal maar op de koffie krijgen …… bij mij dagelijks met het boekennieuws via Facebook. Ik steek er veel van op. Iedereen bedankt voor de tips. En ik doe heel graag mee aan de *VerrasingsWinactie*. Succes met jullie mooie werk !

  Geliked door 1 persoon

 4. Eerstens Hartelijk Gefeliciteerd met jullie 10.000 leden en dat in zo’n korte tijd! Volgens mij zijn het er in 2020 wel 20.000! Ben altijd blij met jullie boeken nieuws en dank jullie wel voor alle moeite en inzet! ja natuurlijk doe ik heel graag mee aan de “Verrassingswinactie”

  Geliked door 1 persoon

 5. Wauwie, van harte ge-fe-li-ci-teerd 🎉🎉🎉🎉 zoo gegund en eigenlijk, hoe kan het ook anders😉 .. Dit is zo’n verslavende ehh fijne, gemoedelijke groep!! 💜 Verder, maak uiteraard graag kans dus doe zeker mee met deze super leuke winactie!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik heb deze site pas een paar maanden geleden ontdekt, maar vind hem helemaal geweldig. Ik doe er leuke ideeën op. Soms staan er ook wel dingen op waarvan ik denk, wat heeft dat met lezen en boeken te maken, maar toe maar. En dan deze enorm leuke winacties. Nu dat is altijd leuk. Ik ben benieuwd en laat me graag verrassen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Van harte gefeliciteerd. Jeetje meer dan 10.000 en dan altijd gelijk zo snel reageren, geweldig. Ik denk ook dat jullie iets echt leuks hebben neer gezet, daar mag je trots op zijn. Ik zal op jullie proosten met een lekker portje! Groetjes uit Portugal

  Geliked door 1 persoon

 8. Tot 2 jaar geleden nog nooit van Waailappers gehoord. Maar nu zou dat woord in het woordenboek moeten worden opgenomen met als verklaring :
  W ij
  A llen
  A ltijd
  I edereen
  L ezen
  A part
  P roficiat
  P rachtig
  E euwig
  N iet te missen Boekennieuws !

  10.000 per 2 jaar dus in 2020 spreken we elkaar weer hier met 20.000 lezers😉😉 I’m in !!

  Oh ja had graag mee geloot maar ik krijg nog steeds niet voor elkaar om gifjes te uploaden. Dus ik gun het een ander !

  Geliked door 1 persoon

 9. Ka & co.. : Riejanne Zwiers, Carola van Esch, Sandra Overgoor, Myrtle Meinen, Jennie Benjamins, Karel Meinen en Jac Claasen, bedankt voor al jullie inzet en gefeliciteerd met het behalen van zoveel leden en dat er nog maar veel meer bij mogen komen. Ook wil ik alle leden bedanken,het is net een grote familie. Door jullie heb ik al veel mooie,leuke en spannende boeken gescoord, heerlijk al die tips en discussies. Ben wel heel nieuwsgierig wat de win actie zal zijn 🙈
  Gr Debby

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s