Samen wachten op, om te recenseren….

Och och och wat hebben wij het toch goed! Want Dorrie zeg we mogen weer wat moois op gaan pakken ter recensie…. Lees maar mee!

**Alweer even geleden te weten op 30 januari verscheen bij Harper Collins Holland de nieuwste van John Burley namelijk de thriller Een plek om te vergeten! Na zijn meer dan goede debuut Langzaam sterf langzaam zijn we heel benieuwd naar dit Ebook.

**Bij Harper Collins Holland verschijnt dan op 6 maart de (denken wij) kei gave thriller Ik weet alleen mijn naam nog van CJ Cooke. De achterflap trok gelijk voor 100% de aandacht dus wij zijn blij dat deze bij ons de mailbox in vloog.

**En dan komt op 17 maart bij Uitgeverij LetterRijn de thriller Ziva uit van John Winkel. Het persbericht maakte meer dan nieuwsgierig dus wij kijken vol verwachting uit naar dit exemplaar!

Over Een plek om te vergeten:

Dr. Lise Shields weet dat veel van haar patiënten de forensischpsychiatrische kliniek waar ze werkt nooit meer zullen verlaten. Daar zorgt zij met haar hechte team van collega-psychiaters wel voor. Maar de laatste tijd gebeuren er vreemde dingen. Ze krijgt een mysterieuze nieuwe patiënt, die zonder diagnose wordt opgesloten. En het lijkt erop alsof ze achtervolgd wordt. Heeft de gekte die haar patiënten gevangenhoudt haar ook beslopen? Of is een plaats waar je heen gaat om vergeten te worden ook de beste plaats om een geheim te bewaren? Hoe ontvlucht je een plek die ervoor gemaakt is om niemand te laten ontsnappen?

Over Ik weet alleen mijn naam nog:

Een vrouw wordt wakker op een strand, haar lichaam zit onder de schrammen en blauwe plekken. Ze heeft geen idee wie ze is of hoe ze daar terecht is gekomen. Ze wordt opgevangen door vreemden en probeert er stapje voor stapje achter te komen wie ze is.

Een man krijgt een telefoontje: zijn vrouw is weg en heeft hun baby en peuter alleen achtergelaten. Haar auto staat op de oprit en haar mobieltje, portemonnee en paspoort liggen nog thuis. Er zijn geen sporen van inbraak of geweld. Maar er is wel met de babycamera’s geknoeid: iemand hield hen in de gaten.

Dit overkomt een jong gezin uit London. Er wordt een landelijke zoektocht georganiseerd. Elke aanwijzing die de politie vindt, wijst erop dat iemand liegt. De radeloze echtgenoot, de verwarde vrouw of een lachende derde? En niemand weet het antwoord op de vraag: waar is Eloïse?

Over Ziva:

Onderzoeksjournalist Ziva Berkowitz krijgt een tip over grootschalige fraude in een middelgrote Nederlandse gemeente. Ze besluit er dieper in te duiken en achterhaalt geheimen die ze beter niet had kunnen ontdekken. Iets wat klein leek blijkt van een gigantische omvang. Corruptie, witwaspraktijken, mishandelingen en liquidaties zijn aan de orde van de dag in de wereld die ze steeds verder weet bloot te leggen.

Buiten haar diepgravende onderzoek om raakt Ziva ook betrokken bij een duistere familiekwestie, waarbij haar vermogende broer Yakov wordt afgeperst. Als op een dag haar tipgever onder verdachte omstandigheden om het leven komt, raakt de zaak in een stroomversnelling.

Een afgrijselijke moord is aanleiding voor rechercheur Johan Verhulst om zich nadrukkelijk met de zaak te gaan bezighouden. Maar ook Leo Klokman, producent van het televisieprogramma CrimeXplorer, stort zich op deze misdaad. Met zijn team neemt hij onverantwoorde risico’s die tot levensbedreigende gevolgen leiden.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

One thought on “Samen wachten op, om te recenseren….”

  1. Oh wat zijn jullie toch een bofbipsen ! Ik zou graag eens Ik weet alleen mijn naam nog , lezen. Het is zo’n machteloos gevoel als je niet weet wat je overkomen is . Ik heb jaren geleden een ongeval gehad met mijn paard. Ik weet tot op heden niet wat er gebeurd is behalve wat anderen mij verteld hebben. De klap op mijn hoofd heeft mijn geheugen voor altijd gewist . En het houdt me soms nog steeds bezig als ik over die weg rij waar het ongeval plaats vond. Laat staan als deze hoofdpersoon behalve dat haar geheugen kwijt is ze ook nog iets vreselijks heeft meegemaakt en haar eigen leven moet terug zien te vinden. Een boek dat zorgt voor genoeg spanning denk ik.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s