*DuoWinactie gesloten* Win de thriller De vrouw in het raam van A.J.Finn!

En daar zijn we dan met de winnaars van deze meer dan gave actie en mijn hemel wat is ie vaak gedeeld, bijna 400 keer!!!Ongelofelijk gewoon!

De ePub is voor Kelly Alexandre en het fysieke exemplaar gaat naar Saskia Snijders. Whoooop van harte en geniet ervan! Wij zijn even moe van al de lootjes schrijven en dergelijke maar als jullie je email adres en/of je adres gegevens mailen naar:

Samenlezenisleuker@gmail.com

dan kunnen jullie het boek binnenkort verwachten! 📚🍾

Wij bedanken Uitgeverij Cargo voor deze topactie!

Joehoe daar zijn we weer…. het is ook in 2018 elke keer weer feest, want op 8 februari kwam bij Uitgeverij Cargo het debuut van A.J.Finn uit en wij, vette mazzelaars, lazen het vooruit zoals jullie misschien wel gezien hebben. Niet? Klik dan even deze link naar onze duo-recensie:

Duorecensie Karin

img_1333-2

En nu mogen wij gewoon één papieren exemplaar ennnn één ebook weg gaan geven!! Is dat tof of is dat tof? Wij vinden het in ieder geval heul cool, waarvoor een héle dikke dank aan Uitgeverij Cargo.

Wat moet je doen? Niet zo heel veel hè, want je kent ons nu wel een beetje, we houden van makkelijk.

1: Deel dit bericht openbaar op je tijdlijn. Delen kan heel gemakkelijk via het Facebook-icoontje onder dit bericht.

2: Reageer onder dit bericht in onze meer dan gezellige Facebookgroep dat je meedoet.
Nog geen lid? Klik dan even op deze link: Samenlezenisleuker

Whoohoo let’s do this!!

Wij zullen op woensdag 21 februari de twee gelukkige winnaars loten uit alle mensen die de twee stappen hebben volbracht 😀

Over De vrouw in het raam:

Anna Fox woont alleen, verlaat haar huis in New York bijna nooit en werkt als online psycholoog. Ze drinkt de hele dag door, ze kijkt oude films en bespioneert haar nieuwe buren. Op een nacht denkt Anna te zien hoe de buurvrouw wordt vermoord. Ze belt de politie, maar die vinden geen enkel bewijs. De twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waar? Wat is verzonnen? Dreigt er gevaar?

Niets is wat het lijkt in deze verslavende en volkomen onvoorspelbare psychologische thriller die doet denken aan het beste van Alfred Hitchcock.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

30 gedachten over “*DuoWinactie gesloten* Win de thriller De vrouw in het raam van A.J.Finn!”

 1. Net het Meesterwerk gelezen van Geir Tangen. Fantastisch! En nu heel benieuwd wat hij onder pseudoniem A.J. Finn heeft geschreven! Vergelijking met Hitchcock lees ik in recensie, ik zit op het puntje van mijn stoel van spanning om De vrouw in het raam te lezen….

  Geliked door 1 persoon

 2. Wil het ook graag lezen. K ben gek op boeken.wel dure hobby. dus als ik eentje winnen zou geweldig zijn. Trouwens de cover vind ik tof en beraad dat het heel spannend zal zijn. Dus mag ik een lotje?

  Like

 3. Wil het ook graag lezen. K ben gek op boeken.wel dure hobby. dus als ik eentje winnen zou geweldig zijn. Trouwens de cover vind ik tof en beraad dat het heel spannend zal zijn. Dus mag ik een lotje?

  Like

 4. Ik doe graag mee, heb hem gedeeld!
  Liefst een papieren boek, maar een e-boom is ook prima.
  Het boek lijkt me erg spannend, goed voor een paar lekkere avondjes onder de wol!

  Geliked door 1 persoon

 5. Loot graag mee na dat ik enthousiast ben geworden na jullie recensies. Graag het boek, ben niet van de e-book.
  Ga zo door dames!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s