*Brace-Yourself-Winactie Gesloten* Win de meest coole prijs ever dankzij Futuro Uitgevers en Daniël Meyer!

En we hebben een winnaar op deze prachtige “Gouden Medaille Zondag”!

Wie mag de rondvlucht gaan maken met Daniël Meyer en dan ook nog een gesigneerd exemplaar van  De man van Venus in ontvangst nemen??

Na flink gehussel met de lootjes is dat geworden:

Marjan Snijder!

Een hele dikke gefeliciteerd en we wensen je heel veel plezier! Wil je even contact met ons opnemen via Samenlezenisleuker@gmail.com ?

De actie werd alleen al via ons blog 131 x gedeeld en uiteraard nog een hele dikke dank aan Futuro Uitgevers en Daniël Meyer voor het mogelijk maken van deze te coole actie!!

 

img_9180

 

 

Joehoe zijn jullie daar? De tweede actie van 2018 is een feit en mien god wat voor één!

Echt serieus dames en heren deze wil je niet aan je neus voorbij laten gaan. Met dank aan Futuro Uitgevers en Daniël Meyer maken jullie kans op iets zo cools! Trek maar vast je klompen of je slippers aan want hier ga je een dansje van doen. Wij deden het in ieder geval wel!

Oké en nu ter zake dus….  Wij lazen pas De man van Venus en oi oi oi wat was dat een heerlijke actie thriller… een film van Paul Verhoeven is er niks bij… onze recensie gemist? Klik dan even deze link:

Corina las: De man van Venus-Daniel Meyer****1/2

Winactie Daniel 2

En nu denk je “ow wat leuk ik kan dat boek winnen?” Maar jazeker. En nu komt het, fasten your seatbelt and brace yourself….. Wat je óók kan winnen is:

Een rondvlucht met Daniël Meyer himself langs locaties uit de Venus-serie!

En natuurlijk krijgt de winnaar/winnares na de landing een gesigneerd exemplaar van De man van Venus, zodat hij/zij alles thuis nog eens lekker kan nalezen. Daarbij ook nog een echte vliegkaart van Nederland, waar de hele vliegroute op staat aangegeven!

Is dat gaaf of is dat gaaf? Wat te doen voor deze prachtprijs? Komtie, komtie dan hè:

1: Allereerst like je zowel de pagina van Futuro Uitgevers als wel de Auteurspagina van Daniël Meyer, dit kan via onderstaande links:

Futuro Uitgevers en Daniël Meyer

2: Deel deze winactie openbaar op je tijdlijn, dit doe je via het Facebooksymbooltje onder dit bericht 🙂

3: Laat in reactie met je tofste vliegtuig -gifje onder dit bericht in onze Facebookgroep weten dat je meedoet en dus de eerste twee stappen hebt volbracht. Niet handig met gifjes? Een foto mag ook. Nog geen lid van onze gezellige groep? Klik dan hier:

Facebookgroep Samenlezenisleuker

Let’s do this!!! Wij bedanken Futuro Uitgevers en Daniël Meyer voor deze méér dan gave actie!

Op zondag 11 februari zullen we de gelukkige winnaar bekend maken, heel veel succes allemaal! 😀

Over De man van Venus:

zijn rolstoel ligt anderhalve meter bij hem vandaan. Aan de bloeduitstortingen in zijn gezicht te zien, hebben ze hem eruit geslagen maar het kan ook voetenwerk zijn geweest. Zijn hele adamsappel is naar binnen getrapt

Na het overlijden van zijn vrouw leeft Daan Meyer een teruggetrokken bestaan. Wanneer hij eindelijk weer zo ver is dat hij denkt te kunnen genieten van het gezelschap van een vrouw, krijgt hij opnieuw een forse slag te verwerken als hij zijn beste vriend Leo dood aantreft. En hiermee komt alles waarin Daan gelooft en waaraan hij waarde hecht op losse schroeven te staan.

Leo hield zich bezig met het veredelen van Nederwiet. En het wordt Daan al snel duidelijk dat het zijn vermoorde vriend is gelukt een nieuwe variant te kweken (Venus genaamd) die een enorme impact op de handel in cocaïne zal hebben.

Omdat hij de enige is die weet waar Leo de veredelingshistorie en receptuur van Venus in de cloud heeft opgeslagen, is Daan het doelwit van grote en kleine drugshandelaren en wordt er meedogenloos op hem gejaagd.

Over Het masker van Venus:

Er verschijnt een nieuw scherm dat de plattegrond van een grote stad toont. De man buigt naar voren om een straatnaam te lezen. ‘Daar zit je nu dus,’ lacht hij. ‘Je bent een eind van huis, Daan.’

Samen met zijn vriendin Sofie is Daan Meyer naar het zuiden van Japan vertrokken. En hoewel Daan niets met de nieuwe cannabisvariant Venus van zijn vermoorde vriend Leo te maken wilde hebben, beheert hij nu de fabriek die Leo aan hem heeft nagelaten. De koivoerfabriek is de perfecte dekmantel om ongestoord nieuwe Venus-varianten te kunnen ontwikkelen. Het geld stroomt binnen.

De onbekende drone die over de plantage van Daans fabriek vliegt, lijkt onschuldig. Tot de volgende avond het hoofd Beveiliging half dood wordt aangetroffen op het strand. Tijdens het onderzoek naar de moordaanslag plaatst de politie steeds meer vraagtekens bij de activiteiten van de fabriek. De protectie die Daan en Sofie krijgen van de yakuza uit Tokio vertoont hiaten. Een gruwelijke tragedie trekt Daan vervolgens in een stroomversnelling omlaag en toont hem zijn duistere kant …

De inbeslagname van 720 kilo cocaïne in de havens van Antwerpen en Rotterdam lijkt een onbelangrijk detail, maar Daan en zijn fabriek zijn pionnen in een krachtenspel dat hem via een oud militair vliegveld in Tsjechië terugbrengt naar Nederland. Een onverwachte ontmoeting in Amsterdam luidt de eindfase in. Daan realiseert zich dat er geen spelregels zijn en dat hij nog maar één kans heeft om het initiatief naar zich toe te trekken en te overleven.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Eén gedachte over “*Brace-Yourself-Winactie Gesloten* Win de meest coole prijs ever dankzij Futuro Uitgevers en Daniël Meyer!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s