*SuperWinactie!-Gesloten* Win één van deze drie nieuwe prachtromans!

Winactie Lucas

En hopsekeee het is alweer zondag! We mochten weer onwijs veel mails en goede antwoorden doorspitten, en dan zijn hier de drie winnaars!

De winnaar van Vergeet de meisjes is: Dino Neutel ( juiste antwoord was New York )

De winnaar van Plaatsvervangers is: Maaike ten Hoor ( juiste antwoord was 1990 )

De winnaar van Kraaien tellen is: Gisèle van Gucht ( juiste antwoord was De Kamers )

Allemaal gefeliciteerd en heel veel leesplezierrrrr. Heb je je adresgegevens niet meegestuurd in je antwoord, mail ons deze dan nog even:

Samenlezenisleuker@gmail.com

Boek ontvangen? Een berichtje in de groep vinden we leuk 😉

Nogmaals een heule dikke dank aan de auteurs voor het mogelijk maken van deze prachtactie.

img_9180

Olaaa daar zijn we weer!! We mogen weer iets te leuks gaan doen, want we mogen niet één, maar DRIE mensen heel blij gaan maken!

Van elk bovenstaand boek gaan we één exemplaar gaan verloten! Dus wil je kans maken op Vergeet de meisjes van Alma Mathijsen, Plaatsvervangers van Thomas Heerma van Voss of op Kraaien tellen van Lucas de Waard?? Lees dan even fijn verder om te zien hoe!

**Voor Vergeet de meisjes:  stuur ons je antwoord op de volgende vraag naar Samenlezenisleuker@gmail.com Tip van flip, klik deze link even aan voor meer informatie:

Alma Mathijsen

In welke wereldstad heeft Alma gestudeerd?

**Wil je Plaatsvervangers winnen, mail dan het antwoord op de volgende vraag naar Samenlezenisleuker@gmail.com En ook Thomas heeft een linkje:

Thomas Heerma van Voss

Van welk bouwjaar is Thomas?

**Ga jij voor Kraaien tellen? No problem, geef antwoord op de volgende vraag en mail ons! Samenlezenisleuker@gmail.com En ja ja hier het linkje naar Lucas :

Lucas de Waard

Hoe heet de debuutroman van Lucas?

Wij wensen iedereen heel veel succes! Zet je even in de onderwerpregel van je mail de titel van het boek waar je voor meedoet? Toppertssss. En, meedoen voor alle drie mag ook, maar je maakt dan kans op één boek 🙂

Wij zullen zondag 19 november de winnaars bekend maken!!

En niks moet, maar ben je nog geen lid van onze Facebookgroep en lijkt je dat leuk, kom er gezellig bij!

Samenlezenisleuker

Een hele dikke dank aan Ferry Visser en uiteraard deze auteurs voor het mogelijk maken van deze prachtactie!!

Over Vergeet de meisjes:

De Amerikaanse journalist Fields reist met enige tegenzin naar Voorhorst om de beroemde schrijver Iris Kouwenaar te interviewen. Al gauw wordt hij overrompeld door een fascinatie voor de raadselachtige relatie tussen Iris en haar huisgenoot Kay.
Hij dringt hun leven binnen en observeert de totale toewijding waarmee Kay haar steeds zieker wordende vriendin verzorgt. In hun eigen kleine wereld, tussen de muren van een slaapkamer in West-Friesland, zijn de twee vrouwen aan elkaar overgeleverd.

Vergeet de meisjes laat een nieuw licht schijnen op vriendschap, die minstens zo intens en ingewikkeld is als een liefdesrelatie. Alma Mathijsen verkent in deze roman de grenzen tussen toewijding en obsessie, tussen zelfopoffering en egoïsme.

Over Plaatsvervangers:

Muziek is een grote liefde van Thomas Heerma van Voss. Op zevenjarige leeftijd bezoekt hij samen met zijn vader zijn allereerste liveconcert. Ineens staat hij oog in oog met muzikanten tegen wie hij tot dan toe alleen op veilige afstand, in zijn jongenskamer, opkeek. Hij beschrijft hoe de virtuele popgroep Gorillaz een middelbareschoolliefde vormt en maakt de lezer op ontroerende wijze deelgenoot van een vriendschap, die via een hiphopsite ontstaat en buiten het scherm opbloeit. Zijn bewondering en nieuwsgierigheid leiden hem jaren later naar New Orleans, waar hij op zoek gaat naar een ondoorgrondelijke gangsterrapper die zichzelf The Ghetto Bill Gates noemt.
De persoonlijke verhalen in Plaatsvervangers draaien steeds om de relatie tussen artiest en toeschouwer, tussen bewonderde en bewonderaar, en telkens beschouwt Heerma van Voss ook zichzelf. Vol sprekende details en persoonlijke overdenkingen schrijft hij over muzikanten die iets kunnen wat hij niet kan, iets durven wat hij niet durft, die leven zoals hij niet leeft.

Over Kraaien tellen:

Tobias is een veegwagenbestuurder die het liefst met rust gelaten wordt. Maar als zijn zus en geestverwant een einde aan haar leven maakt, begint zijn omgeving steeds meer van hem te verlangen. Terwijl Tobias probeert zijn wereld schoon te houden, stapelt het vuil zich langzaam op.

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s