*Winactie Gesloten* Fantasy-Driedaagse #part two: De Erfwachter van Atalanta Nèhmoura!

De erfwachter

 

Ennnnnn we hebben een tweede winnaar!!!

Bianca Beijen-Bankeman van harte gefeliciteerd met De Erfwachter!

Mail even je adresgegevens naar: Samenlezenisleuker@gmail.com ,

dan komt deze mooierd zo gauw mogelijk naar je toe!

Boek ontvangen? Berichtje in de groep vinden we leuk 😉

Heel veel leesplezier!

img_9180

 

 

En op dag twee hebben wij De Erfwachter van Atalanta Nèhmoura paraat staan voor één van onze Fantasy liefhebbers. Whoopppppp tof hè? Als je wilt winnen dan zijn er weer een paar kleine dingetjes die je moet realiseren en dan kan hij zomaar bij jou op de deurmat vallen. Oké oké, en wat is dat dan vraag je je af?

Nou daar komt ie!

1: Geef dit bericht een like in onze Facebook pagina Samenlezenisleuker

2: Like de Facebookpagina van Atalanta via deze link: Atalanta Nèhmoura

en als laatste

3: Reageer met je leukste Fanatasy-boeken-foto onder dit bericht in de groep 😀

Wij maken zaterdag 14 oktober de winnaar bekend en gaan daarna vrolijk verder met de derde en laatste dag van dit feestje!

Succes allemaal!!

Over De Erfwachter:

Al sinds mensenheugenis wordt een groot deel van Aranon geregeerd door God-Keizers. Ooit bezat de eerste van hen sterke magische krachten, maar nadat zes krijgsvrouwen eeuwen geleden zeven magische stenen uit de Maantempel van Kathan hebben gestolen, is de macht van de God-Keizers tanende.

Kay is twaalf jaar als hij op brute wijze bij zijn moeder vandaan wordt gehaald om te worden opgeleid tot Aisor, een van de vertrouwelingen van de God-Keizer. Hij moet daarvoor kastijdingen en ontberingen doorstaan. Op zijn twintigste verjaardag ontvangt hij zijn initiatie, maar de God-Keizer twijfelt aan Kays loyaliteit en weet die op een slinkse manier af te dwingen.

Lameira leeft in een van de vreedzame dalen van Athar, dat door bergen en dichte wouden wordt omringd en bijna volledig is geïsoleerd van de rest van de wereld. Allerlei legenden en bijgeloof houden de meeste vijanden buiten de deur, en anders zijn er nog de senhiar, de schaduwkrijgers, om het volk van Athar en de zeven magische stenen te beschermen. Lameira is twaalf jaar als ze diep teleurgesteld van huis wegloopt omdat ze wordt geweigerd voor de opleiding tot senhiar. Maar dan kruist Raaf, de Boodschapper van de Dood, haar pad en kan niemand haar meer tegenhouden om de weg van de senhiar te volgen.

In de nadagen van zijn bewind probeert de laatste God-Keizer, Azuran, wanhopig zijn macht weer terug te krijgen. Nu er nog maar vier Aisors zijn om hem te dienen, neemt hij een verschrikkelijke beslissing die Kay en Lameira als aartsvijanden tegenover elkaar plaatst. Maar wat begint als een klopjacht op de laatste magische steen en wraak voor de dood van haar ouders, krijgt een hele andere wending wanneer Lameira Kays geheim ontdekt.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s