*Winactie gesloten* Win de thriller Waanidee van Karin Hazendonk mèt een gesigneerde boekenlegger!

Waanidee

En we hebben een winnaar!!! Zie via de link wie dit mooie boek met gesigneerde boekenlegger gewonnen heeft!

Filmpje trekking winnaar

Uitgeverij LetterRijn nogmaals dikke dank!

Namens de waailappen brigade veel leesplezier!!

——————-

Chop Chop daar zijn we weer!

Waren wij sowieso al lucky bastards dat wij Waanidee al mochten lezen dankzij Uitgeverij LetterRijnnu mogen we ook nog één iemand heel blij gaan maken met een fysiek exemplaar van dit geweldige boek. Een bizar verhaal dat je doet huiveren. Recensie van een hele enthousiaste Corina gemist? Hierbij nog even de link:

Corina las: Waanidee-Karin Hazendonk****1/2

Wil jij winnen? ( wij denken nu; wie wil dit nou niet? ) doe dan mee en volg de volgende paar opdrachtjes:

1: Like de Facebookpagina van LetterRijn via deze link:

Uitgeverij LetterRijn

2: Like de Auteurspagina van Karin Hazendonk via deze link:

Karin Hazendonk Auteurspagina

3: Laat ons even in een reactie onder dit bericht in onze Facebookgroep Samenlezenisleuker weten dat je meedoet, piece of koekie!

Iedereen namens ons, Uitgeverij LetterRijn en Karin Hazendonk heel veel succes. En hoe leuk? Karin doet er nog een gesigneerde boekenlegger bij. Dus sla je slag!!

Woensdag 20 september maken wij de gelukkige winnaar bekend 😀

Over Waanidee:

Als Victor Bronckhorst op elfjarige leeftijd zijn ouders verliest, wordt hij door zijn grootouders in huis genomen. Ondanks het leeftijdsverschil en de sadistische karaktertrekken die zijn opa blijkt te hebben, ontstaat er een hechte band tussen de twee. Opa noemt hem de uitverkorene die een belangrijke taak heeft te vervullen.

Bronckhorst ontplooit zich tot een succesvol zakenman, maar de band met zijn grootvader blijft ook na diens dood bestaan. De gesprekken tussen beiden gaan door en ook geeft opa nog regelmatig advies, al speelt dit alles zich nu nog slechts in Victors hoofd af …

Victor ontwikkelt een idee waarmee hij de door opa gegeven taak kan volbrengen. Hij verzamelt een kleine groep mensen om zich heen die hem met hun specifieke kennis van dienst kunnen en zullen zijn. Twee jaar later wordt het land in de greep gehouden door een golf van onverklaarbare sterfgevallen. De chaos is compleet en het land verandert in een puinhoop met overal mensen die op de vlucht slaan. De geschiedenis lijkt zich te herhalen.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

9 gedachten over “*Winactie gesloten* Win de thriller Waanidee van Karin Hazendonk mèt een gesigneerde boekenlegger!”

 1. Hoi hoi

  Leuke actie, wil graag meedoen, maar ik vind de actie niet in samenlezenis leuker? Kunnen jullie mij misschien taggen in de reacties? Dan kan ik daar mijn reactie achter laten. Alvast bedankt!💋

  Met vriendelijke groet,

  Annemiek Bos-Chialastri

  >

  Geliked door 1 persoon

 2. Zeker voor Waanidee!! doe ik graag mee! Lijkt me zeker heel spannend verhaal en ook geweldig dat het mét gesigneerd boekenlegger is! Zou geweldig zijn dit boek te winnen en te kunnen lezen!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s