*Winactie gesloten* Win en recenseer De verdwenen prinses van Geografie van Liesbeth Jochemsen!!

de prinses 2.jpg

En het is 2 september dus we gaan drie mensen heel blij maken! Whoop we kregen leuke reacties, maar er moesten toch echt keuzes gemaakt worden. Na een mooi lotingsrondje zijn de gelukkige winnaars van een gesigneerde paperback…..

Marion van den Nieuwenhuijzen ennnnn Yvonne Boogaard

Sturen jullie ons een mailtje met jullie adres gegevens? Samenlezenisleuker@gmail.com

De gelukkig winnaar van het ebook issss…… Samantha Scherps!

Als jij ons via Samenlezenisleuker@gmail.com ons je emailadres laten weten dan komt dat ook helemaal goed!! (Note: het is niet toegestaan het ebook op enige wijze te delen of te vermenigvuldigen.)

Namens ons en Liesbeth heel veel leesplezier en we kijken uit naar jullie recensie!!

gesloten 2

 

En daar zijn we dan weer met een te leuke winactie!

Dit keer net even anders dan anders, maar daarom niet minder leuk.
Hadden jullie ons gezellige interview met Liesbeth Jochemsen gezien? Ja toch zeker? Niet? Klik dan even deze link en lees alsnog met ons mee!!

Samen praten met Liesbeth

Wil jij één van de DRIE gelukkigen zijn die haar boek gaat lezen? Dan kan! Want wij hebben twee gesigneerde paperbacks en een ebook “weg te geven”!!
Daar staat wel wat tegenover. Je moet bereid zijn om uiterlijk drie weken na het ontvangen van je gewonnen boek een recensie te publiceren op Hebban en/of Bol.com en deze naar ons mailen via Samenlezenisleuker@gmail.col

Gaat dat lukken? Whoooop, laat ons dan in een reactie onder dit bericht in onze Facebookgroep Samenlezenisleuker weten waarom jij de juiste recensent bent voor dit boek!

Zaterdag 2 september zullen wij de winnaars bekend maken, we hebben er zin in en veel succes! 😀

Over De verdwenen prinses van Geografie:

Hoi,
Ik ben Alice. Onlangs vond ik een brief van mijn emme, dat betekent moeder in onze taal. Zij was prinses van ons vroegere buurland. Toen ze, als gevolg van een vloek, na honderd jaar slapen wakker werd, was alles anders. Met hulp van prins Hamlet probeert zij met een andere identiteit een nieuw bestaan op te bouwen. Wanneer hij ontdekt dat zij zwanger is, stuurt hij haar weg. Ze komt bij de zeven zussen terecht, waar ze mijn eppe, dat betekent vader, ontmoet. Hij is ook slachtoffer van een vloek. Om hem te bevrijden moet ze haar ware identiteit bekend maken. Voor velen is de verdwenen prinses van Geografie slechts een legende. Maar anderen hebben wellicht nog wraakgevoelens vanwege de gevolgen die haar verdwijning had. En wil prins Hamlet wel dat mijn eppe weer normaal wordt?
Hoe het allemaal is afgelopen lees je in dit boek, waarin ikzelf ook een belangrijke rol speel.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s