*Winactie gesloten* Win de erotische roman: King van Olivia Lewis

 

King 2

En het is zover!! De winnaar van “King”!! Te leuke reacties weer maar er kan er maar één blablablabla….. en dat is….

Pascalle Verstallen!!! 

Stuur je ons een mailtje met je adres naar samenlezenisleuker@gmail.com (Het kan wat langer duren want vakantie en zo) en dan komt hij naar je toe!!!!

Namens ons en Uitgeverij Ellessy veel plezier!! 

 

Oei oei oei wij mogen deze pas verschenen erotische roman van Olivia Lewis verloten onder jullie. Gaaf of gaaf? Uitgeverij Ellessy stelde ons een exemplaar beschikbaar waarvoor dikke dank natuurlijk! Olivia Lewis is een pseudoniem maar dat mag de pret niet drukken want Karin las hem en die werd er heel blij van! En nu kan JIJ hem dus ook gaan lezen als je even de volgende stappen doorloopt!!

1: Geef een duim aan de pagina van Uitgeverij Ellessy via de link:

Uitgeverij Ellessy

2: Reageer op dit bericht in de te leuke Facebook groep Samenlezenisleuker met een te leuke foto van jouw King!

Delen is lief maar kopieer dan de link hier, want vanuit onze besloten groep werkt het niet.

Wij en de Uitgever wensen jullie alvast veel succes, maandag 14 augustus maken wij de gelukkige winnaar bekend.

Over King:

De dertigjarige Luci King heeft het goed voor elkaar, voor de buitenwereld in ieder geval. Ze heeft twee gezonde kinderen, is getrouwd met de zeer succesvolle ondernemer Benjamin King, woont in een kast van een huis aan de kust en is eigenaresse van het meest chique hotel van Nederland. Ze zou gelukkig moeten zijn, toch? Helaas kent Luci de keerzijde van deze rijkdom, ze is eenzaam en moet dealen met haar schatrijke, hautaine schoonfamilie, wat haar niet makkelijk af gaat. Luci heeft een roerig verleden en voelt zich nog altijd niet op haar gemak tussen de welgestelden, ze worstelt al jaren met haar identiteit. Wanneer Benjamin buiten haar om besluit zijn jongere broer in huis te nemen, een ex-gevangene die voorwaardelijk vrij komt, verandert alles. Joshua King is geen type waar je omheen kunt, hij laat zich niks vertellen en valt niet te negeren. Luci is precies hetzelfde. Ze kunnen moeilijk aan elkaar wennen en al snel lopen de gemoederen hoog op in huize King. Ondanks dat ze elkaar wel kunnen wurgen, is er vanaf het begin een bepaalde onderhuidse spanning voelbaar. Benjamin krijgt het steeds drukker met zijn bedrijf en ondertussen komt Joshua met de dag dichterbij, Luci beseft dat ze afstevenen op het onvermijdelijke. Kan ze weerstand bieden aan de broer van haar man? En nog belangrijker, wil ze dat wel?

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Eén gedachte over “*Winactie gesloten* Win de erotische roman: King van Olivia Lewis”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s