*WinActie Gesloten* Win één van de TWEE exemplaren van Niemand die me ziet!

niemand-die-me-ziet

Het is zaterdag 29 juli en wij hebben twee winnaars! Wow wat een reacties, het ging weer samen los!! Echt superleuk weer om allemaal te lezen. En dan komt de klus om de winnaars te loten, maar natuurlijk hebben Ka & Co dit geroggeld.

En de winnaars zijn…

Annemie Swerts en Willeke Leensen!

Als jullie even jullie adresgegevens mailen naar Samenlezenisleuker@gmail.com dan gaat alles goed komen en kunnen jullie zorgen dat niemand jullie ziet door je te verstoppen in dit mooie boek.

Foto van je gewonnen boek??? Jaaaa dat vinden wij leuk.

Simone nogmaals een hele dikke dank voor deze prachtactie!!!!

gesloten 2

Vorig jaar lazen Ka & Co al Niemand die me ziet van Simone Grimberg maar nu is er een herziene versie en daar mogen wij er TWEE van in de Winactie gooien, waarvoor een heule dikke dank!!

Waarom een herziene versie?

Voor haar leek het afgelopen jaar een eeuwigheid te duren, maar eindelijk is het nu zover. De herdruk van het boek Niemand die me ziet wordt door Lima Books uitgebracht. Vanaf 1 januari dit jaar heeft Simone Grimberg de rechten terug en is het boek na een goede eindredactie en een passendere cover vanaf 18 juli weer verkrijgbaar.

Simone:

‘Ik ben een rasechte perfectionist, een boek zonder fouten is natuurlijk ondenkbaar, maar geen eindredactie dat kan niet. In januari ben ik hard aan de slag gegaan, samen met Marja Duin is er een verhaal tot stand gekomen waar ik volledig achter sta. De cover is ontworpen door mijn dochter Denise. Beangstigend vind ik het, net als het verhaal. Uit het leven gegrepen -met waargebeurde elementen- die niemand van ons zou moeten meemaken, laat staan een jong meisje van 15 jaar.’

Ook zo nieuwsgierig nu? 😀  Wat moet je doen om te winnen? Een paar kleine dingetjes:

1: Bekijk de boektrailer van Niemand die me ziet via onderstaande link:

Boektrailer Niemand die me ziet

2: Laat in een reactie onder dit bericht in onze gezellige Facebookgroep weten waarom jij graag wil winnen en wie weet….

Samenlezenisleuker

En dat was het dan alweer! Wij zullen twee winnaars loten op zaterdag 29 juli.

Namens ons en Simone heel veel succes!!

Over Niemand die me ziet:

‘De sleutel wordt omgedraaid. Heel langzaam adem ik uit. Geen klappen dit keer.’

Er is een meisje vermist. Een naaktfoto van haar wordt aangetroffen op de mobiel van een pedofiel. Maar van Sofie zelf geen enkel spoor…

‘Sorry oma,’ schreef ze achter op een foto in haar slaapkamer.

Sorry waarvoor? Vraagt rechercheur Liesbeth Ligthart zich af.

Haar jongere collega Inge de Wit weet zeker dat Sofies broer Bram iets achterhoudt. Maar hoe kan ze hem ertoe bewegen te praten? Er is al veel tijd verloren, maar met alles wat ze in zich hebben werpen de twee agenten zich op deze zaak. En dat is meer dan je zou vermoeden… Is het genoeg om Sofie te vinden?

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

15 gedachten over “*WinActie Gesloten* Win één van de TWEE exemplaren van Niemand die me ziet!”

  1. Uitnodigende trailer. Niemand die je ziet;weg in het niks …toch iemand of iets moet er zijn geweest.? Zoeken naar een speld in een hooimijt ; meevorsen in het verhaal.

   Like

 1. Na het zien van de trailer wil ik graag het verhaal lezen. Zo te zien erg spannend en daar houd ik van.
  Wie weet heb ik geluk😊

  Like

 2. De cover maakt me al nieuwsgierig, maar na het zien van de trailer ben ik echt helemaal overtuigd. Niemand die me ziet is een boek dat ik dolgraag zou willen lezen, het lijkt me een heerlijk spannend boek, dus ook ik waag heel graag een kansje 👍🍀👍🍀

  Geliked door 1 persoon

 3. Een bangelijke trailer. Het spoort je aan om zeker het boek te lezen. Ik ben een boekenwurm ten eerste, bovendien ben ik het gekst op thrillers. Doe vaak mee aan wedstrijden.win nooit wat.deze keer meer kans?
  Laat het boek tot hier zweven.het zal zeker met plezier gelezen worden.
  Bedankt alvast. Marina

  Geliked door 1 persoon

 4. Dat lijkt mij een heel spannend boek. Ik ben vadaag jarig en het zou toch een heel leuk verjaardagskadootje zijn. Ik ga maar heel hard duimen. You never know.

  Geliked door 1 persoon

 5. Een intrigerende maar tegelijk bangelijke trailer. Dat noopt me er toe meer te willen weten. Dus spring ik mee ik het bad en hoop er uit gevist te worden. Fijne dag nog!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s