Blogtour P.I.D. : De nieuwe parel van Bronja Hoffschlag!

 

bronja 2.jpg

En toen werden we gewoon zomaar door Bronja Hoffschlag herself benaderd of wij er iets voor voelden om mee te doen aan de Blogtour rondom haar eerste roman P.I.D. Eerder schreef zij onder andere de thrillers De dode kamer (2013), gevolgd door deel twee De Skinner methode ( 2015), en de stand-alone Snuff (2014).

Maar nu dus dit spliksplinternieuwe boek en een roman!! En wij mogen het lezen, jullie snappen wel dat er een flink vreugdedansje gedaan werd op onze slippers en klompen 😀

Op 8 juli 2017 wordt deze mooierd door Uitgeverij Agemo gelanceerd tijdens de Boekpresentatie te Rotterdam en wij mogen in de week van 17 t/m 23 juli onze recensie plaatsen. Karin is ondertussen op de helft, is compleet verslaafd aan het verhaal, dat belooft wat goeds!

En alsof dat nog niet genoeg is mogen wij ook nog een berg leuke, moeilijke of hilarische vragen aan Bronja gaan stellen, een interview it isss. Wij hebben er zin in!!

Over P.I.D. :

1967. Nadat de achttienjarige Thomas Fremont een nieuwe foto van de Beatles ziet, raakt hij ervan overtuigd dat Paul McCartney om het leven is gekomen en vervangen door een bedrieger. Met ieder album dat verschijnt stapelen de aanwijzingen die hij ontdekt in de covers en liedteksten zich op, maar niemand hoort of ziet wat voor Thomas zo overduidelijk is. Hij besluit de waarheid aan het licht te brengen, een keuze met verstrekkende gevolgen.

1999. Beth denkt nog vaak terug aan de nacht, waarop haar enige zoon verdween. Thomas kwam nooit meer thuis. Dertig jaar heeft ze berust in het feit dat ze hem nooit meer zal zien, totdat ze in een kastje van haar man, Robert, een stapel documenten vindt en ontdekt wat Robert al die jaren angstvallig voor haar heeft verzwegen. Beth neemt een beslissing: ze moet en zal haar zoon terugzien. Hoe dan ook.

Een ontroerende en volstrekt originele roman over verschillende vormen van eenzaamheid en de kracht van onwaarschijnlijke vriendschappen, waarin feiten naadloos worden verweven met fictie.

P.I.D. is vanaf 17 juli verkrijgbaar in de (online)boekhandel.

PID

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s