Samen wachten op, om te recenseren

We love Young Adult!

Niet alleen wij (Ka & Co) wachten af en toe op mooie dingen, maar ook onze Myrtle (jullie weten wel, onze YA-specialiste) mag zich weer verheugen op twee toppers. En ook onze Karin heeft weer een YA om naar uit te kijken!!!

*Doodverklaard van Inge Verbruggen is afgelopen maandag in de bus beland en ligt dus al in Drenthe te wachten op een recensie. Whoop whoop het is dat school zo af en toe voor gaat anders zat ze nu continue met haar neus in deze mooierd.

Over Doodverklaard: 

Isa Mendonck is gelukkig met haar leven. Ze doet het goed op school en heeft een hechte vriendengroep. Op een feestje leert ze de knappe Siebe kennen. De ochtend erna googlet ze zichzelf uit verveling en vindt bij de vijfde hit een doodskaartje… van zichzelf! Totaal overstuur roept ze de hulp van haar vrienden in. Wie wil haar dood en kan zo’n gedetailleerd overlijdensbericht opstellen? En waarom? Ze heeft nog nooit iemand kwaad gedaan! De stappen die de dader neemt, worden drastischer en levensgevaarlijk.

*Maaike Möllmann schreef de mooie YA Laat me met rust en die komt binnenkort ook haar kant op. Whoop whoop dat zijn toch mooie berichten!

Over Laat me met rust: 

Het brommende geluid van de scooter achtervolgt haar nog altijd in haar slaap. Soms, heel soms, denkt ze terug aan hoe bijzonder ze zich voelde. Het gelukkigste meisje van de stad. Ze denkt aan de momenten dat hij haar terugbracht naar haar eenzame fiets op school. En dat ze eigenlijk geen afscheid wilde nemen… Een vuil, doordacht plan was het.
Hoe heeft ze zich zo kunnen vergissen?
Als Tess uiteindelijk breekt en haar beste vriendin Lize alles vertelt, komt hun vriendengroep in actie.

*Dries Dereymaeker vroeg ons of wij zijn Erindi  zouden willen lezen en recenseren. Karin houdt ook van YA èn van Fantasy dus die wordt opgepakt!! Hij is dan ook onderweg naar Drenthe toe…… whoooooop.

Over Erindi: 

Op een dag wordt het koninkrijk Estordia aangevallen door een oude vijand genaamd Egmond. Hij heeft jaren gezocht naar een manier om Estordia te overwinnen en nu heeft hij die eindelijk gevonden! Milan, Emma en Arthur, drie doodgewone kinderen, worden door het lot uitgekozen om Egmond te stoppen. Gelukkig staan de drie vrienden niet alleen voor deze loodzware opdracht. Tijdens dit spannende avontuur krijgen ze de hulp van een aantal mysterieuze wezens en een vleugje magie …

Houd het blog en onze Facebookgroep in de gaten om te zien wat Myrtle & Karin er van gaan vinden!

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s