Inschrijving Leesclub Samenlezenisleuker: Circus Cesaria-Sanne Hillemans

Circus Cesaria 2.jpg

En daar gaan we weer! Gezellig samen lezen met onze Leesclub!

15 april verschijnt het nieuwste boek van Sanne Hillemans, Circus Cesaria!! En wij mogen daar een zeer gezellige leesclub omheen organiseren met ebook exemplaren.

We zoeken naast het duo Ka & Co nog acht deelnemers die hier zin in hebben!!

Wil je meedoen? Geef je op in een mailtje aan Samenlezenisleuker@gmail.com , ga akkoord met onderstaande voorwaarden en wie weet!

*Je bent bereid het boek na ontvangst binnen drie weken te lezen en een recensie te sturen naar: Samenlezenisleuker@gmail.com

*Je komt tijdens het lezen gezellig in onze tijdelijke Facebook-Messenger-Chat om zo met elkaar (wij zitten daar natuurlijk ook in) over het boek te kunnen brainstormen en ons van updates/quotes te voorzien welke wij tijdens het lezen zullen plaatsen en delen.

Donderdag 13 april zullen we de deelnemers bekend maken en dinsdag 18 april gaan we van start!!

Over Circus Cesaria:

Een tragisch verlies heeft ervoor gezorgd dat Noah zijn verdriet al wekenlang in alcohol verdrinkt. Als hij een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Deze drastische verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft.

Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft. Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.

Doe mee want wie wil dat nou niet?? Samenlezenistochleuker? 😀

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s