Samen winnen met Sweek!!! And the winner isss….

gesloten 2

En daar zijn we dan met DE winnaar!! Namens Sweek en ons super bedankt en hoe leuk dat je nu overal kan lezen en/of je eigen verhalen kwijt kan! Zoals bij elke wedstrijd kan er maar eentje winnen (nou ja soms wel meer, maar vandaag echt maar één) en dat is deze zaterdag……

Diana Broer

Als je ons je adres gegevens wilt mailen op Samenlezenisleuker@gmail.com dan geven wij het door en komt de goodiebag jouw kant op!! Whoop whoop is dat leuk of is dat leuk?

Geniet ervan!!!

Wij houden van lezen EN van winacties en daarom doen we weer een Ka & Co Weggeef-show!! Deze keer in samenwerking met Sweek!

Wat is Sweek? Laten we daar eerst mee beginnen 🙂

-Sweek is een open platform dat iedereen – overal ter wereld – in staat stelt om verhalen te lezen, te schrijven en te delen. Gemakkelijk, snel en helemaal gratis. Op Sweek kan je verhalen vinden van zowel opkomende schrijvers als gevestigde auteurs, in alle genres. Volg je favoriete verhalen, ontvang notificaties wanneer nieuwe hoofdstukken gepubliceerd zijn en deel je feedback. Ga je op reis? De verhalen die je volgt worden opgeslagen, zodat je zelfs kunt lezen als je offline bent. Heb je een eigen meesterwerk in gedachten? Met Sweek kun je gemakkelijk schrijven en publiceren op je smartphone, tablet of computer.

– Sweek heeft een iOS en Android app. Je kan zien wie nog meer een verhaal volgt en je kan reacties achterlaten op verhalen. Wanneer er een nieuw hoofdstuk beschikbaar is, krijg je een notificatie.

– Volledige boeken van Jen Minkman kan je op Sweek lezen. Maar ook bijvoorbeeld thrillerauteur Corine Hartman heeft een exclusief verhaal geschreven. In de ‘Uitgelicht’ lijst kan je verhalen vinden die door het Sweek team worden aangeraden. Bijvoorbeeld van bloggers en beginnende auteurs!

– Je kan zelf in de instellingen je leestaal aanpassen, zodat je naast Nederlandse bijvoorbeeld ook Engelse verhalen kan lezen.

sweek.JPG

Klinkt goed toch? En wij mogen een goodiebag verloten! Wat moet je doen?

Like de Facebookpagina van Sweek via deze link: Sweek Facebook.

Maak een account aan via deze link: Sweek website.

En laat in een reactie op deze post weten dat je mee doet en wie weet komt hij jouw kant op!!

Zaterdag 25 maart maken we de winnaar bekend!

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

20 gedachten over “Samen winnen met Sweek!!! And the winner isss….”

  1. Leuke actie zeg! Je post viel me op tussen alle anderen, want ik ben bekend met Sweek, ik heb daar een account op:) Inderdaad een gave app. Ik heb nu wel de pagina via de link geliket, maar ik heb al een account. Kan ik dan ook meedoen?

    Geliked door 1 persoon

      1. Gekoppeld aan ons blog en allemaal boekengekken, auteurs en uitgevers. Onze items vanhier delen we ook daar en het is vooral kletsen over boeken en lol hebben. Zijn nu met bijna 5300 leden. Lezen is zoooo 2017 😜

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s