And the winner isssss…. van Draai je niet om van Tove Alsterdal!!

Wat zagen we toch weer ontzettend veel originele, grappige reacties voorbij komen!

Ongelofelijk tof hoe enthousiast jullie elke keer weer zijn. Helaas (pindakaas) er kan er maar een de winnaar zijn 😉

En dat isssssss:
Diny Smit met: Ik zou mij dus nooit omdraaien als ik vieze snurkende geluiden achter mij zou horen. Ik zou het op een rennen zetten.

Stuur je ons een mailtje met je adres gegevens? Dit mag naar Samenlezenisleuker@gmail.com en dan zorgen wij dat die bij de uitgever komt.

Gefeliciteerd en heel veel leesplezier!!

Met nogmaals een hele dikke dank aan Uitgeverij Prometheus!

 
Met grote dank aan Uitgeverij Prometheus mogen wij een exemplaar weggeven van deze Zweedse thriller!!

draai

Over de auteur:

Tove Alsterdal (1960) is schrijfster en journaliste en schrijft teksten voor toneel, film en opera. Eerder schreef ze Vrouwen op het strand, dat wereldwijd lovend werd ontvangen, gevolgd door de grote hit Het stille graf. Haar derde boek, Geef me je hand, werd uitgeroepen tot beste Zweedse misdaadroman van 2014. De boeken worden in zestien talen uitgegeven en zijn in meerdere landen genomineerd voor prijzen.

Tove Alsterdal wordt als beste Zweeds thriller schrijfster beschouwd en Draai je niet om is alweer haar vierde thriller!

En jij kan hem winnen!! Wat moet je doen?

**Like de Facebookpagina van Uitgeverij Prometheus via  deze link: Uitgeverij Prometheus

**Wees lid van onze Facebookgroep Samenlezenisleuker : Samenlezenisleuker

Vertel ons daar in een reactie onder de Winactie wanneer jij je niet zou omdraaien  🙂

Uit de deelnemers zullen wij de leukste, mooiste of engste reactie kiezen!!

Zondag 19 maart maken wij de winnaar bekend. Maak ons gek en heel veel succes !!!

Over Draai je niet om:

Ooit was Beckomberga het grootste psychiatrisch ziekenhuis van Europa. Nu zijn de sporen van het verleden gewist en worden er exclusieve woningen gebouwd in het oude park. Svante Levander is een van degenen die in de idylle gaan wonen, samen met zijn nieuwe liefde.
Onderweg naar huis vanaf de winkel wordt hij doodgestoken. Eva, zijn ex-vrouw, is hem die avond gevolgd en wordt opgepakt op verdenking van moord.
Slechts één persoon kan getuigenis afleggen over wat er is gebeurd, een buitenlandse vrouw die voor de winkel zat te bedelen, maar zij is spoorloos verdwenen.
Wanneer een paar jongens in de buurt van de plek van de moord de resten van menselijke lichamen vinden, ontstaat een angstgolf.
Het verleden blijkt dichterbij te zijn dan iemand kon vermoeden.

Karin gaf Draai je niet om vier sterren!

Onze recensie vind je hier: Karin las: Draai je niet om-Tove Alsterdal****

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

21 gedachten over “And the winner isssss…. van Draai je niet om van Tove Alsterdal!!”

 1. Ik draai me niet om als ik iets meemaak zoals afgelopen zaterdag het geval was in Rotterdam(met de turkse nederlanders), sterker nog ik loop dan hard weg ik erger me dan ook aan de media. Met rust bereik je meer dan met deze acties.

  Geliked door 1 persoon

 2. De voorkant vind ik geweldig, zo knap gemaakt, ben erg nieuwsgierig naar het verhaal, zou het boek graag winnen 🙂 Mijn reactie staat natuurlijk ook op Facebook bij Samenlezenisleukerrrrr!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Als mijn overleden oma nog één keer voor me zou staan zou ik me niet omdraaien. Ik zou haar nog één keer ontzettend goed in me opnemen en zeggen dat ik van haar hou en haar voor altijd in mijn hart mee draag… Haar vertellen dat ik haar ontzettend mis en dankbaar ben voor alle mooie herinneringen…

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een leuke actie. Waar ik me niet voor omdraai is te gek voor woorden en ik durf het haast niet te vertellen maar het is een Muis. Ik ben doodsbang van muizen en droom er zelfs van. Als er een zou zitten loop ik heel hard weg en kijk zeker niet achterom.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wanneer zou ik me niet omdraaien? Ik denk als ik heel erg bang ben. Maar zeker weten doe ik dat pas als ik zo een situatie zou zijn. misschien zou ik stiekem toch even glren Maar wil ook besluiten om mijn verleden achter me te laten en een nieuwe stap te zetten Wil niet vastzitten in mijn verleden zoals de vrouw van Lot, die veranderde in een zoutpilaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. Altijd als ik mijn mijn grote vriend Kavviak ( een Alaskan Malamute ) buiten liep draaide ik mij wel om als ik iets hoorde, met zo’n grote hond kwam niemand in de buurt, voelde mij altijd veilig, maar nu wij helaas hebben moeten laten inslapen op 3.5 jarige leeftijd, kom ik savonds laat niet meer buiten
  Omdraaien, nee nu niet meer want veilig voelen doe ik mij soms niet meer zonder mijn grote beschermengel 😔

  Geliked door 1 persoon

 7. Soms wil ik me wel omdraaien omdat de toekomst me beangstigd. Maar ik doe het niet, ga vol energie en vertrouwen de toekomst tegemoet en zal mijn steentje bijdragen aan een respectvolle samenleving

  Geliked door 1 persoon

 8. Wanneer Emily Baxter, de 32 jarige botte, tierende rechercheur uit Ragdoll , plotseling achter me zou staan, op mijn schouder zou tikken en vragen of ik een pilsje mee zou gaan drinken. Ik zou verstijfd van schrik zijn en niet in staat enige reactie te vertonen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik draai me niet om voor het leed aangedaan aan mijn medemens.
  Helpen waar je kan staat hoog in mijn vaandel, werd me met de paplepel ingegeven.
  Helpen waar je kan, wie je kan. ….. het mooiste dat er is.
  Eerst helpen en dan verder kijken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Soms als ik alleen thuis ben heb ik het gevoel dat ik niet alleen ben voel ik iets van aanwezigheid vaak in keuken of badkamer en verstijf ik helemaal en durf ik me niet omdraaien 😲😨. En het boek lijkt me super en wil ik graag winnen ☺️

  Geliked door 1 persoon

 11. Wanner ik me absoluut niet omdraai ? Als ik op mijn werk , waar iedere maand 3000-4000 biggetjes worden geboren , aan de beurt ben om de biggetjes over te brengen naar de biggenschuur. In een groepjes van ongeveer steeds 60 eigenwijze biggetjes tegelijk moeten ze zo’n 200 meter afleggen , maar ze lopen natuurlijk niet zo braaf rechtdoor ,alle gaten en hoeken moeten onderzocht worden, ik kom dan ook altijd handen en ogen te kort , dus achterom kijken ? Mooi niet , achterom kijken is afleiding en in een mum van tijd 60 eigenwijze biggen van het padje af ……

  Geliked door 1 persoon

 12. Ik zou nooit omdraaien als ik een raar gevoel bij iemand heb die me net voorbij is gelopen, ik zou heel hard door lopen !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s