*Blogtour* Oxen 3! Bevroren Vlammen-Jens Henrik Jensen

Met dank aan A.W. Bruna Uitgevers mogen we meedoen aan de Blogtour van de nieuwste Oxen: Bevroren Vlammen. Karin is een groot fan en heeft er dan ook heel veel zin in! Jeehaaaaa!!

bevroren vlammen

21 maart verschijnt dit laatste deel van de Oxen trilogie en op die datum kunnen jullie de recensie op ons blog vinden! Stay tuned!!

Ben je al nieuwsgierig? Karin las ook het voorgaande deel zie de link:

Karin las De Schaduwmannen van Jens Henrik Jensen ***** 

en wij hadden ook een héél gaaf interview met Jens Henrik Jensen:

Samen praten met: Jens Henrik Jensen van de Oxen-trilogie!

Op naar Bevroren Vlammen!

Over Bevroren Vlammen:

Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee. In werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel, waar hij het dilemma overpeinst dat voor hem ligt. Als de leiders van het geheime netwerk Danehof ontdekken dat ze er niet in geslaagd zijn Oxen te doden, zullen ze een meedogenloze klopjacht starten om hun fout te herstellen. Als de politie erachter komt dat hij nog leeft, zal hij gearresteerd worden voor een moord die hij niet beging.

Hoewel alle kansen zich tegen hem gekeerd lijken te hebben, besluit Oxen toch dat hij de confrontatie moet aangaan met degenen die de macht hebben. Doet hij dat niet, dan blijft hij zijn leven lang op de vlucht en zal hij nooit zijn zoontje terug kunnen zien. Hij bundelt zijn krachten met Margrethe Franck, zijn voormalige partner bij de geheime dienst, en Axel Mossman, zijn vroegere baas. Hun gevecht tegen Danehof heeft voor hen alle drie monumentale gevolgen gehad. Ze kunnen alleen hun leven terugkrijgen door opnieuw de strijd aan te gaan met de schaduwmannen.

Maar hoe vecht je tegen een onzichtbare vijand?

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s