Inschrijving Leesclub Samenlezenisleuker: Over het spoor- Eva Keuris

Leesclub over het spoor

 

En daar zijn we weer met een nieuwe leesclub! In samenwerking met, en met een dikke dank aan Uitgeverij Prometheus mogen wij onze derde leesclub organiseren. En wel met een op 23 maart uit te komen debuut!! Eva Keuris is eindredacteur bij Spangas en debuteert nu met de literaire thriller Over het spoor.

Acht deelnemers mogen naast Ka & Co dit papieren exemplaar ontvangen, hoe gaaf is dat?

Wil je mee doen? Geef je op in een mailtje aan Samenlezenisleuker@gmail.com en ga akkoord met onderstaande voorwaarden en wie weet!

*Je bent bereid het boek na ontvangst binnen drie weken te lezen en een recensie te sturen naar: Samenlezenisleuker@gmail.com

*Je komt tijdens het lezen gezellig in onze tijdelijke Facebook-Messenger-Chat om zo met elkaar (wij zitten daar natuurlijk ook in) over het boek te kunnen brainstormen en ons van updates/quotes te voorzien welke wij tijdens het lezen zullen plaatsen en delen.

Op donderdag 16 maart zullen wij de deelnemers bekend maken! Het boek komt daarna zo snel mogelijk naar jullie toe. En dan starten we op donderdag 23 maart met lezen als het boek officieel in de winkels ligt.

Doe mee want wie wil dat nou niet?? Samenlezenistochleuker? 😀

Over Over het spoor:

Op donderdag 21 augustus verschijnt de naam van Jordi de Wit om 20.30 uur op de politietelex. Het tienjarige jongetje is door zijn moeder als vermist opgegeven. Om 23.34 uur ziet agente Wilma de Rijk iets drijven in het riet van een vijver in het natuurgebied tussen Hilversum en Bussum, ongeveer anderhalve kilometer van de speelplaats waar Jordi voor het laatst werd gezien. De staat waarin het lichaam wordt aangetroffen, maakt al snel duidelijk dat het jongetje niet uit zichzelf in het water beland is. Jordi de Wit wordt op 30 augustus begraven. Zijn hele school is aanwezig, hij is nog nooit zo populair geweest.

Kort na de moord worden drie puberjongens opgepakt. Wanneer zij na hun gevangenisstraf vrijkomen, besluit ghostwriter Stella uit fascinatie voor de zaak en de dubieuze schuldtoekenning een boek te schrijven over de meest charismatische, hoogopgeleide van het stel, de enige van ‘de goede kant van het spoor’ in Hilversum: Ingmar. Voor hem en zijn reputatiegerichte familie is het de kans om zijn onschuld te bewijzen en zijn imago te verbeteren, zodat zijn toekomst er zonniger uit komt te zien. Naarmate Stella en Ingmar dichter bij elkaar komen, lijkt de waarheid echter steeds verder weg te raken. Maar íemand moet toch weten wat daar gebeurd is, die avond?

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

5 gedachten over “Inschrijving Leesclub Samenlezenisleuker: Over het spoor- Eva Keuris”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s