Happy Hour rondje zeventien: Win Geestverwanten van Hilda Spruit!

Fantasy Landscape

Joehooooeeeeee we zijn nog lang niet klaar! Hilda Spruit doet ook mee aan ons verjaardagsfeestje en wij mogen één exemplaar weggeven van haar kindje Geestverwanten en wat een mooie nieuwe cover is het toch hè!!

Onze Myrtle las deze YA en voorzag hem van vier en halve sterren! Dus aanrader van jewelste! En wij, Ka & Co, hadden een gesprekje met deze auteur:

Samen praten met Hilda Spruit

Geef antwoord op de volgende vraag en mail ons op Samenlezenisleuker@gmail.com  Maandag 6 maart laten we weten wie er gewonnen heeft, heel veel succes!

Waar is Hilda geboren?

Over Geestverwanten:

Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nóg meer vragen. Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

4 gedachten over “Happy Hour rondje zeventien: Win Geestverwanten van Hilda Spruit!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s