Happy Hour rondje drie: Win de Trilogie van Ad van de Lisdonk!

Joehoooooeeeeee deze wil je ook echt niet missen!! Corina is fan en gaf het maximale aantal sterren aan deze serie. En jij kan het compleet winnen! Gewoon alle drie de boeken in één keer zodat je alles van de Amazones in één ruk kan lezen!

collage-ad

Ad van de Lisdonk ontzettend bedankt voor dit geweldige verjaardagskado!

Ken je Ad nog niet? Klik dan op de link naar ons interview:

Samen praten met: Ad van de Lisdonk

Wil je winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

In welk jaar verscheen Het Amazoneverbond?

en mail je antwoord naar:

Samenlezenisleuker@gmail.com

Wij zullen uit de goede antwoorden de geluksvogel kiezen en maandag 6 maart maken we de winnaar bekend.

Heel veel succes!

Over Het Amazoneverbond:

John Engles en Laura Sieberg onderzoeken wat lijkt op het fatale ongeval van een populaire politica. Ondanks de nodige tegenwerking komen ze er achter dat de vrouw is vermoord door een geheim genootschap van militante vrouwen. Deze groep stelt alles in het werk om vrouwen aan de top van de wereldorde te krijgen, en daarbij ontzien ze niets of niemand. Zijn de Amazones nog te stoppen voordat een door hen geregisseerd wereldwijd conflict losbarst?

Over Het Amazoneoffensief:

De Amazones zijn terug. In een razendsnelle, gedurfde actie gijzelen ze de complete Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Met zoveel regeringsleiders in hun macht kan de wereld niet anders dan luisteren naar hun eisen. Het Amazoneverbond is razend en sterker dan ooit.
De Amazones willen wraak voor een eerdere nederlaag en eisen onder meer dat de vrouw die verantwoordelijk was voor dat fiasco aan hen zal worden uitgeleverd. Terwijl de hele wereld op haar jaagt, moet Laura Sieberg een manier zien te vinden om de Amazones opnieuw te stoppen.

Over Het Amazoneconflict:

Het zinderende eindspel in de strijd tegen Amazone Laura Sieberg is geworden wat Amazone van haar heeft gemaakt. Als een kille, moordende machine jaagt ze op de kopstukken van de organisatie. Terwijl Amazone haar zwaarste wapen inzet om de ene regering na de andere aan zich te onderwerpen, loopt Laura in een door hen opgezette valstrik. Als ze zichzelf en de mensen waar ze om geeft wil redden, moet ze het voortbestaan van de wereld op het spel zetten.

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

3 gedachten over “Happy Hour rondje drie: Win de Trilogie van Ad van de Lisdonk!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s