Happy Hour rondje dertien: Win Het Isolement van Chantal van Mierlo!

Isolement

Weten jullie nog? Corina was zo enthousiast (vier en halve ster) en nu mogen we op onze verjaardag dit prachtboek kado doen!! Chantal en Uitgeverij Ambo|Anthos bedankt!! Natuurlijk hadden wij ergens deze afgelopen twaalf maanden ook een gesprekje met Chantal, hoe gezellig was dat? Klik op de link om je geheugen op te frissen:

Samen praten met Chantal van Mierlo

Wil je winnen? Mail je antwoord op de onderstaande vraag naar Samenlezenisleuker@gmail.com en maandag 6 maart maken wij de winnaar bekend!

Waar verhuisde Chantal naartoe in 2001?

Heel veel succes!

Over Het isolement:

In Het isolement van Chantal van Mierlo raakt Razvan na een avond uit in Amsterdam geobsedeerd door Coco. Hij heeft na een moeilijke jeugd zijn weg gevonden in de internetcriminaliteit en gebruikt zijn kennis van cybercrime om haar te isoleren. Hij plundert Coco’s bankrekening, hackt haar webcam en haar social media en zet haar hele leven op zijn kop. Door toedoen van deze catfish raakt ze steeds verder in de problemen, en ze wordt opgevangen door een vriend. Samen proberen ze de identiteit van haar online stalker te onthullen. Maar kan ze haar vriend vertrouwen? Het isolement van Chantal van Mierlo leest als een spannende film. De twee vertellers zetten je constant op het verkeerde been. Het isolement is Chantal van Mierlo’s tweede thriller, eerder verscheen De nummers.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

5 gedachten over “Happy Hour rondje dertien: Win Het Isolement van Chantal van Mierlo!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s