Inschrijving Leesclub Samenlezenisleuker: Tot de duivel het schip keert-Nathalie Briessinck

leesclub-2

Daar is hij dan, de tweede Leesclub van Samenlezenisleuker!  Nathalie Briessinck vroeg ons of wij dit wilden organiseren en daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

tot-de-duivel-het-schip-keert

En daar hebben we natuurlijk jullie hulp weer bij nodig, want tsja, samen lezen is gewoon ècht leuker.

We mogen tien deelnemers blij maken met een Ebook exemplaar, mits je bereid bent het boek na ontvangst binnen drie weken te lezen en een recensie te sturen naar:

Samenlezenisleuker@gmail.com

Natuurlijk plaatsen wij die op ons blog en het zou bijzonder fijn zijn dat je je recensie dan ook plaatst op Hebban en/of Bol.

Daarnaast kom je tijdens het lezen gezellig in onze tijdelijke Facebook-Messenger-Chat om zo met elkaar over het boek te kunnen brainstormen en ons van updates/quotes te voorzien welke wij tijdens het lezen zullen plaatsen.

Wil je meedoen? Stuur ons een mailtje met je motivatie en dan zullen wij tien mensen gelukkig maken. De inschrijving loopt t/m 3 februari, om daarna op maandag 6 februari te beginnen. Yeah!

Succes, wij hebben er zin in!

Over Tot de duivel het schip keert:

Antwerpen, eind negentiende – begin twintigste eeuw.

De Schelde, de hoofdslagader van de stad, blinkt onder een gouden zon terwijl twee families verenigd door een rederij met hun schepen rimpels in het water trekken. In een stad waar naast zijn rivier ook mensen op de uren van de getijden in en uitstromen, voert Tot de duivel het schip keert je mee door zijn straten, huizen, kieren en achterbuurten om een familiegeschiedenis bloot te leggen. Een verhaal dat tegelijkertijd schrijnend mooi is en vol verraad zit. Over levens, over eigenwijsheid en over mensen die via eigenbelang en liefde “een” waarheid onthullen die families verbindt, maar ook scheidt.

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Eén gedachte over “Inschrijving Leesclub Samenlezenisleuker: Tot de duivel het schip keert-Nathalie Briessinck”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s