*Winactie!* Win een gesigneerde Wisselwerking van Bertina Mulder! *Actie gesloten* and the winner is!

wisselwerking

Wat was het weer lastig kiezen uit zoveel leuke, originele en ook ontroerende inzendingen!

Maar de winnaar van een gesigneerde Wisselwerking isssss:

Anneke van Dijken!

Wat een leuke winactie.

Ik zou Do the Twist van Chubby Checker als flashmob willen organiseren, omdat mensen wel iets vrolijks kunnen gebruiken in deze koude en donkere dagen waarop het lijkt alsof de lente nooit komt. Dat mensen weer even gaan lachen en meedansen. Dat ze weer even plezier hebben met onbekende en bekende mensen.

Anneke van harte gefeliciteerd, heel veel leesplezier en we twisten Wisselwerking zo snel mogelijk je kant op!

Met nogmaals dikke dank aan Bertina Mulder herself voor het mogelijk maken van deze pracht van een winactie.

**En daar is hij dan!! De vierde winactie alweer van 2017!

Bertina Mulder stelt een gesigneerd exemplaar beschikbaar van haar debuutroman Wisselwerking. Hoe gaaf is dat?

Wil je winnen?? Dat kan, maar daar moet je wel wat voor doen. Vertel ons op welk nummer jij een flashmob zou willen organiseren en waarom. Wij zullen de leukste c.q. origineelste inzending uitkiezen en diegene wint deze heerlijke roman!

Stuur je antwoord naar: Samenlezenisleuker@gmail.com

Dinsdag 24 januari zullen we de winnaar bekend maken, heel veel succes!

Over Wisselwerking:

De roman Wisselwerking gaat over Sjoerd, een student journalistiek die voor zijn afstudeerproject een flashmob organiseert. Deze flasmob, een kortdurende muziek- en dansact in de stad, wordt geregistreerd met de cameradrone van zijn vriend Zom. Sociale media en webtechniek staan in de snelle wereld van de jongeren centraal, maar ook vriendschap en een voorzichtige coming-out. Op hetzelfde plein waar de flashmob plaatsvindt, maakt de oude man Arend een tekening voor zijn vrouw in het ziekenhuis. Met dit cadeau wil hij een fout uit hun verleden goedmaken. De werelden van Sjoerd en Arend lijken mijlenver uit elkaar te staan, maar op de dag van de flashmob ontstaat er een bijzondere wisselwerking. Contrasten maken plaats voor overeenkomsten, zoals hun persoonlijke zoektocht naar liefde, acceptatie en vergeving. Uiteindelijk komen ze er achter dat ze meer met elkaar verbonden zijn dan ze wisten.

Neem ook eens een kijkje op Bertina Mulder en op Samenlezenisleuker

Deze actie loopt van dinsdag 17 januari tot dinsdag 24 januari.

 

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

3 gedachten over “*Winactie!* Win een gesigneerde Wisselwerking van Bertina Mulder! *Actie gesloten* and the winner is!”

  1. Ik zou een flashmob organiseren op het nummer on the floor van Jennifer Lopez gewoon omdat ik dat een heerlijk vrolijk dansbaar nummer vind. Ik zou die organiseren op de pechstrook van de fille om mensen weer even vrolijk te maken na een drukke werkdag in de vreselijke fille mensen zien er zo ongelukkig uit tegenwoordig daarom die drijfveer ☺️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s