Blogtour Blind Date-Marelle Boersma

blind date.png

20 januari 2017 verschijnt de nieuwste thriller van Marelle Boersma officieel in de winkels en daarom organiseert Uitgeverij De Crime Compagnie een Blogtour! En wij mogen mee doen! Te leuk weer en we kijken er naar uit. Samen met 19 collegabloggers en leesfanaten gaan we deze psychologische thriller even flink onder de aandacht brengen!

Donderdag 12 januari is de aftrap en op 28 januari kunnen jullie onze mening lezen. Genoten hebben we van o.a. Vals Alarm dus we kijken er naar uit!

Over Blind Date:

Moon wordt bedreigd. Wie van de mannen in haar leven heeft het op haar gemunt? Moon is single en zoekt haar geluk in het datingcircuit. Ze houdt een blog bij met alles wat ze meemaakt en krijgt daarop steeds meer reacties. Een van haar volgers is alleen wel erg fanatiek. Hij wil háár. Het leven van Moon lijkt op het spel te staan. Er is een oplossing, maar die is heel rigoureus…

Over Marelle Boersma:

Marelle Boersma is de auteur van bestsellers als Vals Alarm (85.000 ex), Ik volg je en Nobody. Blind Date is alweer haar elfde thriller. In 2015 vertrok Marelle naar Portugal om daar te gaan wonen, schrijven en schrijfcursussen te geven.

Stay tuned!!

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

One thought on “Blogtour Blind Date-Marelle Boersma”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s