Kerstactie 2016 *WinActie 9* De Perfecte Buren & Samenlezenisleuker

Jingle all the wayyy daar is de winnaar van WinActie 9!

Ingrid Zee gefeliciteerd jij wint het boekenpakket van Uitgeverij Ellessy.

Veel plezier ermee!

Mail je ons je adres naar kerstknaller16@gmail.com met vermelding van welke winactie en welk pakket / boek jullie gewonnen hebben?

Uitgeverij Ellessy onwijs bedankt voor het mogelijk maken van deze prachtige winactie.

 

 

 

Dag drie alweer en we beginnen met een pakket van VIER boeken dankzij Uitgeverij Ellessy!

** Een zomer in Cornwall van Carla Vermaat:

Drie jonge vrouwen komen om uiteenlopende redenen naar Merlyn Porth, een badplaatsje aan de kust van Cornwall. Helaas is er maar één baan beschikbaar bij café De Strand Hut. Trish heeft steeds meer het gevoel niet opgewassen te zijn tegen haar opstandige dochter Mia. Bovendien kan ze zich maar niet verlossen van haar opdringerige buurman. De brief van tante Em lijkt uitkomst te bieden en Trish hoeft niet lang na te denken om een drastisch besluit te nemen. Voor Ellie resulteert een voorstelling van Les Miserables in een wel heel onverwachte, dramatische wending. Een ontmoeting met een volslagen onbekende biedt een kans die ze misschien wel iets te impulsief met beide handen aanneemt. Summer is gewend alles te krijgen wat haar hartje begeert totdat haar moeder en haar nieuwe stiefvader er een stokje voor steken. Voor Summer zit er niets anders op dan eieren voor haar geld te kiezen … of zich te wenden tot de vader met wie ze jaren geen contact heeft gehad. Met zijn vernieuwende plannen heeft Peter Atkinson de bewoners van Merlyn Porth behoorlijk tegen zich in het harnas gejaagd. Wanneer zijn dochter wil dat hij De Strand Hut voor haar overneemt, hoopt hij dan ook twee vliegen in een klap te slaan. In Een zomer in Cornwall brengt het lot de drie jonge vrouwen bij elkaar, maar krijgen ze ook datgene waarvoor ze gekomen zijn?

**Rood van Ann Vanheule:

Rood zijn de lange haren van de 37-jarige aantrekkelijke eventmanager Leena Vincens. Haar vertrouwde leven komt in een stroomversnelling terecht wanneer ze gaat scheiden van de notoire schuinsmarcheerder Bruno.
Rood is het schrift waarin Leena afrekent met alles wat ze achterliet. De zoektocht naar wie ze is en wie ze wil zijn, neemt haar mee naar wereldsteden als Barcelona, Istanbul, Londen en New York. Naar mannen die voor haar charmes en spontaniteit vallen en haar op handen dragen. Tot een onbekende aanklopt met een doos gevuld met foto’s en een geheimzinnig verhaal dat haar leven voorgoed zal veranderen.
Rood is geschreven met veel vaart, humor en een greintje sarcasme. Het is een verhaal over verleden, heden en toekomst van een sterke vrouw, over tegenslag en dilemma’s, vallen en resoluut weer opstaan.

**Lily van Maresa Jacobse:

Lily vertrekt met haar ouders naar Zuid-Frankrijk. Ze ziet er tegenop: ze mist haar opa en haar vriendinnen, en met haar ouders heeft ze niets. Om de verveling tegen te gaan trekt ze op met Janna, die op de camping werkt. Maar wat moet ze met het gezeur rondom haar vriendje? En wie kan ze in vertrouwen nemen als alles mis lijkt te gaan?

Lily is het vierde deel van de serie Zomers in Zuid-Frankrijk over leuke, spannende en soms verliefde zomers. In elk deel speelt een andere campingbezoeker de hoofdrol.
In deel 1 was dat Jamie, in deel 2 Melissa en in deel 3 Janna

**Dode hoek van Ingrid Mulder:

Jason Duijvekater heeft altijd gedacht dat zijn tweelingzus is vermoord omdat ze op een ongelukkig moment op de verkeerde plaats was. Dan vindt hij jaren later een chantagebrief, die haar moord in een heel ander daglicht plaatst. Rechercheur Karsten Witteveen onderzoekt de moord op een jonge vrouw. Als haar vriendje een dag na haar begrafenis dood wordt gevonden zoekt het team naar een verband tussen de twee moorden. Welke rol speelt het ongeluk waarvan ze allebei jaren eerder getuige waren? En waarom duikt Jason Duijvekater steeds weer op bij zijn oud-schoolgenoten?

Elke actie duurt 24 uur! Deze Winactie loopt tot 21 december 9.00 uur.

Voldoe je aan de voorwaarden? Doe dan mee 🙂

Voorwaarden:
-Lid zijn van beide groepen en melden bij de aankondiging Winactie 9 dat je meedoet:

Facebook De Perfecte Buren

Facebook Samenlezenisleuker

-De Uitgeverspagina  liken:

Uitgeverij Ellessy

-Winactie 9 openbaar delen op eigen tijdlijn met #UitgeverijEllessy #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker

Veel succes!

gesloten

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

3 gedachten over “Kerstactie 2016 *WinActie 9* De Perfecte Buren & Samenlezenisleuker”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s