Kerstactie 2016 *WinActie 11* De Perfecte Buren & Samenlezenisleuker

Jingle all the wayyy daar zijn de winnaars van WinActie 11!

Linda Maria Urlings van der Heijden gefeliciteerd jij wint De keuken van Sofie

Riejanne Zwiers gefeliciteerd jij wint Tot waar we kijken kunnen van Inge van der Krabben

Allebei veel plezier ermee!

Mailen jullie ons je adres naar kerstknaller16@gmail.com met vermelding van welke winactie en welk pakket / boek jullie gewonnen hebben?

WPG Uitgevers en Inge van der Krabben onwijs bedankt voor het mogelijk maken van deze prachtige winactie.

 

 

 

Dinsdagmiddag en wij mogen van WPG Uitgevers het overheerlijke receptenboek De keuken van Sofie weggeven! Hoe gaaf is dat? Misschien vind je wel HET Kerstrecept.

de-keuken-van-sofie

Samen eten is samen genieten. Onder dat motto nodigt Sofie elke week een gast uit in haar keuken om samen te bakken en in de potten te roeren. De zestig lekkerste en leukste creaties werden verzameld in dit boek. Overzichtelijk opgedeeld in vier seizoenen vind je de favoriete gerechten, de klassiekers van oma, de zoete zondes of de buitenlandse ontdekkingen die Sofies bekende vrienden met haar deelden. Sofie zette hun gerechten moeiteloos naar haar hand en liet haar tafelgenoten smakken van genot. Met het kookboek ‘De keuken van Sofie’ kan ook jij nu je vrienden en familie doen likkebaarden. Sofie Dumont werd in 2009 bekroond tot Belgische Lady Chef van het jaar. De media-aandacht die daarop volgde, lanceerde haar als schermgezicht. Achtereenvolgens presenteerde ze de programma’s ‘Goe gebakken’ en ‘De meesterbakker’. Met ‘De keuken van Sofie’ heeft ze definitief een plaatsje verworven tussen Vlaanderens populairste koks.

En dan mogen we ook nog iemand blij maken dankzij Inge van der Krabben met een gesigneerd exemplaar van Tot waar we kijken kunnen. Gaaf toch weer??

tot-waar-we-kunnen-kijken

Tot waar we kijken kunnen van Inge van der Krabben is een prachtige, ontroerende roman over een moeder-dochterrelatie. In een frisse, eigen stijl schrijft Van der Krabben over loslaten, loskomen, volwassen worden, verbinden, afscheid nemen en rouw.

Hoofdpersoon Janne staat op de rand van een burn-out en realiseert zich dat het tijd wordt om voor zichzelf te kiezen en zich los te maken van haar moeder. Dan blijkt dat haar moeder ongeneeslijk ziek is en spoedig zal overlijden. Samen gaan ze op zoek naar een nieuw evenwicht in hun relatie. Vele moeders en dochters zullen zich herkennen in deze roman. Voor de liefhebbers van Een weeffout in onze sterren.

Elke actie duurt 24 uur! Deze Winactie loopt tot 21 december 16.00 uur.

Voldoe je aan de voorwaarden? Doe dan mee 🙂

Voorwaarden:
-Lid zijn van beide groepen en melden bij de aankondiging Winactie 11 dat je meedoet:

Facebook De Perfecte Buren

Facebook Samenlezenisleuker

-De Uitgevers/Auteurspagina  liken:

WPG Uitgevers

Inge van der Krabben

-Winactie 11 openbaar delen op eigen tijdlijn met #WPGUitgevers #Ingevanderkrabben #DePerfecteBuren en #Samenlezenisleuker

Veel succes!

gesloten

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

4 gedachten over “Kerstactie 2016 *WinActie 11* De Perfecte Buren & Samenlezenisleuker”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s