Kerstactie 2016 *WinActie 5* De Perfecte Buren & Samenlezenisleuker

Fantasy Morning!!

 

HoHoHoooo daar zijn de winnaars van WinActie 5!

 

Janine Kooij gefeliciteerd jij wint de Jeremy Jago serie van Melaissa Skaye.

Yo Nina gefeliciteerd jij wint De hoeder van de hagedis van Louise Flint

Suzanne Kwak gefeliciteerd jij wint de boeken van Eline Gielen

Bertine van Spijk gefeliciteerd jij wint Het Nest van de Harpij van Latoya Moirae

Allemaal veel plezier ermee!

Mailen jullie ons je adres naar kerstknaller16@gmail.com met vermelding van welke winactie en welk pakket cq boek jullie gewonnen hebben?

Uitgeverij Zilverspoor onwijs bedankt voor het mogelijk maken van deze prachtige winactie.

 

 

 

Knallend beginnen aan de week met de volledige fantasy reeks van Jeremy Jago van Melissa Skaye! Uitgeverij Zilverspoor bedankt!!! Hoe gaaf is dit? Dit wil je toch winnen zo aan het begin van de week?

Jeremy Jago, een jongen met zes vingers aan zijn rechterhand, die op een angstaanjagende wijze terecht komt op het magische eiland Magistraal. De reeks waar het schrijven voor Melissa allemaal mee begon. Houd je van fantasy in een sausje van mysterie en spanning? Dan wil je  de Jeremy Jago reeks  niet missen!

**En dan mogen we ook een exemplaar van De hoeder van de hagedis van Louise Flint verloten deze morgen!

hoeder-van-de-hagedis

Wat zou jij doen, als jij een bijzondere gave had? Kilian weet het wel, hij wil helemaal geen held zijn. Hij gaat liever naar het Woestwoud, om te jagen. Kilian kan namelijk net zo goed ruiken als een wolf. Hij kan zelfs proeven hoe mensen zich voelen.
In het land waar Kilian woont, leven de mensen al jaren in vriendschap met de elfen en de nimfen, totdat een kwaadaardige heerser de macht grijpt.
De elfenkoning kent Kilians bijzondere gaven en roept zijn hulp in. Kilian weet dat hij niet kan weigeren en sluit zich aan bij de orde van de Hoeder van de Hagedis.
Kilians eerste taak is het vinden van de verdwenen elfenprins. Hij maakt daardoor vijanden, die niet aarzelen om zwarte magie te gebruiken. Als Kilian steeds meer risico neemt om zijn vrienden te helpen, is het geduld van de kwaadaardige heerser op.

**Het kan niet op we mogen ook de twee delen van Eline Gielen verloten 

De ontdekking van de koning: 

Als koning Erestor Escariëtt op het rotsige eiland Trévah een ontdekking van ongekende betekenis doet, krijgt Aélanyss de kans als eerste álfran in enkele millennia het Grote Woud te verlaten. Samen met Luzian reist ze de grensoverschrijdende geruchten achterna, om in Darsson op zoek te gaan naar verklarende geschriften.

Onderweg ondervinden zij dat meerdere partijen geïnteresseerd zijn in Erestors ontdekking. De vraag of de vondst een poort naar de wereld van de godheid Thilthran is, houdt ook de afgevaardigden van Palonië en de leenheren van Darsson bezig. Het spel van politieke intriges en geheime verbonden is begonnen.

De terugkeer van het volk: 

Aélanyss en Luzian willen na hun intensieve zoektocht in Darsson alleen maar naar huis. Maar als ze in Zirona aankomen, horen ze dat hun vrouwe Niënna een heel ander plan voor ogen heeft. Keizer Sarvaj Tespan, de machtigste man van Avylìn, moet worden gewaarschuwd voor het openen van de poort. Ondanks Aélanyss’ weerzin begint ze, samen met Luzian en Eqilion, aan een barre tocht door het zuiden van Zirona.

Onderweg vallen zij ten prooi aan de onrust in het land. Sinds de ontdekking van de poort lijken de verhoudingen tussen de drie grote landen op scherp te staan. Niet alleen de keizer en de koning willen het eiland Trévah in handen krijgen, ook leenheer Tyrone Carnack aast op de poort. En hij houdt een belangrijke troef achter de hand…

Alles is met elkaar verbonden. Op een actie volgt altijd een reactie. In het tweede deel van de trilogie ‘Het licht van een stervende maan’ grijpen de raderen van het lot sneller in elkaar.

**En dan als toffe hekkensluiter!

Het nest van de Harpij – deel 1 Yougian trilogie – Latoya Moirae

de nieuwe fantasy-trilogie voor 12 jaar en ouder!

actie5

De elfjarige Justin Daly woont met zijn ouders in het rustige dorpje Yougian. Op een avond vinden ze een verwilderd, jong meisje voor hun deur. Over zichzelf weet zij alleen nog dat ze Allyn heet en dat ze van de Kristalbergen is gekomen. AI snel ontstaat er een hechte band tussen Allyn, Justin en hun verwaande maar trouwe vriend James. Maar niet alles is wat het lijkt in het idyllische dorpje. Zo beginnen steeds meer jonge meisjes zich vreemd te gedragen. Al snel blijkt dat Allyn over magische gaven beschikt, die alsmaar groeien. Gaven die ze hard nodig zal hebben om datgene wat de meisjes in het dorp bedreigt te overleven. Terwijl de jaren verstrijken en het drietal naar een andere school in de stad gaat, dreigen de gevoelens die zowel James als Justin voor Allyn koesteren hun hechte band te verbreken. Dat terwijl Allyn steeds meer aandacht krijgt van waarzeggers en andere obscure lieden die haar gaven aanvoelen. Dan duikt, na honderden jaren, een gruwel uit oude sagen op: Morag, de laatste der Harpijen. Dit stokoude, haast onkwetsbare wezen wil haar honger stillen met de laatste bron van magie in een wereld die zich begint te industrialiseren. Allyn en Morag blijken een gruwelijk verleden delen. In haar woede maakt Morag vele slachtoffers onder de bevolking van Yougian… en ook onder het drietal zelf. Is het monster nog te stoppen, voor ze iedereen uitmoordt?

 

Elke actie duurt 24 uur! Deze Winactie loopt tot 20 december 9.00 uur.

Voldoe je aan de voorwaarden? Doe dan mee 🙂

Voorwaarden:
-Lid zijn van beide groepen en melden bij de aankondiging Winactie 5 dat je meedoet:

Facebook De Perfecte Buren

Facebook Samenlezenisleuker

-Frontpage liken:

Frontpage De Perfecte Buren

-De Uitgeverspagina  liken:

Uitgeverij Zilverspoor

en melden dat je meedoet:
Ja leuk, ik doe ook mee bij jullie met Winactie 5 bij de #DePerfecteBuren en #Samenlezenisleuker

-Winactie 5 openbaar delen op eigen tijdlijn met #Zilverspoor #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker

Veel succes!

inschrijvinggesloten

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

3 gedachten over “Kerstactie 2016 *WinActie 5* De Perfecte Buren & Samenlezenisleuker”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s