Samen Lezen met 3000 leden is Leuker!

3000-leden

We begonnen op 29 februari 2016 met ons blog en de Facebook-groep en OW MY GOD. Gisteren was daar de kers op de spreekwoordelijke taart, het ultieme Sinterklaaskadootje  en welk ander spreekwoord je er maar voor wil bedenken. We tikten de 3000 leden aan!! Ongelofelijk gewoon en oi oi oi wat werd er gestuiterbald in Drenthe en Noord-Holland!

img_0110

Te mooie en lieve complimenten volgden in de groep en vooral die van “onze” Jac deed ons blozen. Wij citeren:

Laagdrempelig, respect voor iedereen en elke mening en last but not least jullie zeer aanstekelijke, humorvolle en enthousiaste no nonsense manier van werken is de basis voor dit succes. Hartelijk dank. Ga zo door.

Maar wat gebeurt er dan opeens de dag daarna?? Loes den Hollander geeft ons een plekje op haar tijdlijn en de lidmaatschapsverzoeken zijn niet bij te houden! Onder het tikken van dit stukje blijven we nieuwe leden accepteren en als het zo door gaat mogen we het plaatje alweer aanpassen voor we klaar zijn met tikken šŸ˜€

Echt alle leden, auteurs, uitgevers SUPER bedankt voor het tot zo een succes maken van de groep en het blog! Samenlezen is ECHT leuker! Onze dank!

 

Karin en Corina (Ka & Co)

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

EĆ©n gedachte over “Samen Lezen met 3000 leden is Leuker!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s