Samen uit: Ka & Co naar de BoekenBeurs!

tickets

Afgelopen maandag 7 november was het dan zover! Ka & Co naar de Boekenbeurs (BB) te Antwerpen. Karin zat al om kwart voor 7 ’s morgens in de trein en Corina om half 8 in de bus. Verzamelen op Schiphol en doorrrr. Vanaf minuut 1 was het lachen, gieren en brullen! Dat komt niet goed zo!!


6 uur later (mede mogelijk gemaakt door het geweldige metro systeem te Antwerpen of zijn wij gewoon echte waailappen?) lopen we de Antwerpse Expo binnen.

Wauw wat een boeken!

We waren al gewaarschuwd dat het ’s maandags niet druk zou zijn qua programma en ja dat klopte.. op het aankondigingen bord stonden wel wat namen, maar voor ons helaas weinig bekenden. We struinen dus gewoon lekker samen langs alle uitgevers en vergapen ons aan al het leuks. Heel serieus kan je ons nog niet noemen.

Maar lol hebben we wel! Bij onder andere Uitgeverij Meulenhoff worden we dan toch wel even een tikje serieus. Wow wat een mooie stand! 

Zoveel hallen, zoveel boeken, wat een genot. We hebben best al veel gelezen maar we hebben nog veel meer weer om op de Nog Te Lezen-lijst te stapelen.

collage-bb

Tja en dan is het weer tijd om de Expo te verlaten. We hadden een hotelletje geboekt want twee keer 6 uur reizen op een dag leek ons niks dus hup de stad in voor een hapje eten en een echt Belgisch biertje!!

En die smaakte prima! Veel geklep later over ons blog, de Facebookgroep en alle andere dingen gingen we naar het hotel met een “comfortabele” douche. Denk dat de Belgen een andere definitie hebben als wij van comfortabel… Ka & Co lagen in ieder geval dubbel…. Na het slapen heel rustig ontbijten en met de trein terug. Niks lachen, gieren maar heerlijk rustig samen lezen 🙂


Het was er weer 1 voor in de boeken so to speak… Gaan we volgend jaar weer?? Wie weet! Maar dan wel graag de juiste metro!!

Advertenties

Gepubliceerd door

Samenlezenisleuker

Recensies, winacties, tips, leesclubs, columns, een kort verhaal of interviews! Kortom, alles wat maar gezellig en leuk is met betrekking tot boeken :-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s